Străinul care a lovit o gravidă cu mașina în Sectorul 3, prins când voia să fugă din țară, pe aeroportul din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care a lovit, joi, 26 ianuarie, cu mașina o femeie însărcinată, în București, a fost prins când încerca să părăsească țară.

Bărbatul a fost prins când încerca să fugă din țară. FOTO Shutterstock (Arhivă)
Bărbatul a fost prins când încerca să fugă din țară. FOTO Shutterstock (Arhivă)

UPDATE 18.00 Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, de magistrații Judecătoriei Sectorului 3.

***

La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 18:39, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe str. Gura Caliței din sectorul 3. Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că o persoană de sex feminin a fost surprinsă și accidentată de un autoturism al cărui conducător nu a rămas la locul producerii accidentului, părăsind locul faptei”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere. 

Tânăra gravidă în opt luni a fost lovită pe trecerea de pietoni, traversând regulamentar. În urma accidentului, femeia însărcinată a fost transportată la spital unde a fost operată de urgență. Copilul nu a putut fi salvat. 

„Conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin. Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul zilei de ieri, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara”, conform Brigăzii Rutiere. Suspectul a fost reținut.

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri