Şoferul care a lovit doi copii pe o stradă din Bucureşti şi a fugit a fost reţinut

0
0
Foto Arhiva
Foto Arhiva

Un bărbat în vârstă de 27 de ani care, joi, în jurul prânzului, a accidentat cu maşina doi copii pe o stradă din Sectorul 2, iar apoi a fugit de la locul accidentului a fost reţinut astăzi. Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, precum şi pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

"În fapt, la data de 21.04.2022, în jurul orei 13.40, Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe o arteră din sectorul 2”, transmite Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, în urma investigaţiilor, s-a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 27 de ani, ar fi condus un autovehicul din direcţia Str. Caporal Petre Ispir, iar, când a ajuns la intersecţia cu Str. Gimalău, a efectuat virajul la dreapta, unde ar fi accidentat un grup de persoane, care se aflau pe partea carosabilă, după care ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului, abandonând autoturismul pe o arteră din sectorul 2. 

În urma evenimentului, a rezultat rănirea a doi pietoni, minori, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Brigăzii Rutiere, Serviciul Accidente Rutiere, Biroul Accidente cu Autori Necunoscuţi şi Biroul Criminalistic, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat, în vârstă de 27 de ani, din Municipiul Bucureşti. 

Totodată, din verificările efectuate, a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În baza probatoriului administrat, poliţiştii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de conducătorul autovehiculului, urmând ca acesta să fie prezentat în faţa magistraţilor, cu propunere legală.

Mai multe - Evenimente

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite