Şofer român, condamnat la 17 ani de puşcărie de britanici după ce a ascuns kilograme de cocaină în autocarul cu care ducea elevii în vacanţă în Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pedeapsă aspră pentru un şofer român care făcea trafic de droguri în Marea Britanie. Bărbatul a fost condamnat la 17 ani de închisoare de către magistraţii britanici.

Potrivit acestora, românul a ascuns droguri în valoare de peste 23 de milioane de euro în compartimentul de bagaje al unui autocar care ducea elevi români în vacanţă în Anglia, arată dailymail.co.uk.

Stupefiantele au fost descoperite în urma unui control făcut de poliţiştii britanici în vama Kent.

Concret, Ioan Buciuţă, în vârstă de 53 de ani, a ascuns drogurile, mai exact pachete întregi de cocaină în autocar şi le-a acoperit apoi cu o copertină. Bărbatul a fost arestat pe 6 iunie 2015, dar şi-a recunoscut faptele în faţa magistraţilor de la Maidstone Crown Court, cei care au dat condamnarea în acest dosar. 

„Autorităţile britanice spun că, în urma acestei descoperiri, au reuşit să distrugă o adevărată reţea de trafic de droguri, în care şoferul român era un simplu curier”, notează sursa citată. 

image
image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite