Sentinţa în cazul masacrului de la coaforul Perla, amânată o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sentinţa în cazul criminalului de la coaforul „Perla“, amânată pentru 5 februarie               FOTO Adevărul
Sentinţa în cazul criminalului de la coaforul „Perla“, amânată pentru 5 februarie               FOTO Adevărul

Sentinţa în dosarul în care Gheorghe Vlădan este acuzat de masacrul de la coaforul de la Perla, din 5 martie 2012 - când acesta a ucis două persoane şi a rănit alte şase - a fost amânată, luni, de Tribunalul Bucureşti pentru 5 februarie.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a încheiat pe 21 ianuarie discuţiile în dosarul în care este judecat Gheorghe Vlădan şi a anunţat atunci că va pronunţa o sentinţă pe 28 ianuarie.

Procurorii au cerut, la ultimul termen de judecată, închisoare pe viaţă pentru Gheorghe Vlădan, motivul principal fiind că acesta şi-ar fi premeditat fapta şi avea discernământ la momentul comiterii faptei.

La 5 martie 2012, agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, şofer la Policlinica „N. Kretzulescu“, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), a deschis focul în incinta coaforului de la complexul Perla din Capitală, cu intenţia de a o ucide pe soţia lui care voia să divorţeze de el.

Aceasta şi casiera coaforului au fost ucise în atac, iar şase persoane - angajaţi şi clienţi ai salonului- au fost rănite.

Ancheta a arătat că, din momentul în care Gheorghe Vlădan a intrat în coafor şi până a ieşit au trecut trei minute şi 27 de secunde, dar atacul propriu-zis a durat doar un minut.

O lună mai târziu, Vladan a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru omor calificat şi deosebit de grav, tentativă la infracţiunea de omor calificat şi deosebit de grav, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite