Șefa ICR Londra s-a dat în spectacol la un eveniment dedicat românilor din diaspora. „Nimeni nu știa că va cânta” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șefa Institutului Cultural Român din Londra a avut o prestație jalnică într-un spectacol de 1 Martie.

Spectacol de Mărțișor la Londra FOTO: Facebook Catinca Maria Nistor
Spectacol de Mărțișor la Londra FOTO: Facebook Catinca Maria Nistor

Institutul Cultural Român din Londra a organizat un spectacol dedicat zilei mărțișorului, pentru românii din diaspora. Unul dintre invitații speciali au fost violoncelistul Andrei Cavassi.

Pe scenă a evoluat însăși șefa Institutului Cultural Român de la Londra,  Catinca Maria Nistor care a interpretat un cântec din folclorul românesc, ”Mociriță cu trifoi”. Interpretarea a fost însă sub orice critică, așa cum se poate vedea și din videoclip.

„Piesa era cumva trecută în program, dar nu era trecut și că va cânta directorul ICR Londra”, a spus Cristian Stîncatu, reprezentant ONG români UK, scrie Antena 3.

Potrivit românilor din Marea Britanie, aceștia sunt extrem de nemulțumiți de activitatea Centrului Cultural de la Londra, care anul acesta nu a organizat nici un eveniment de Ziua lui Constantin Brâncuşi sau de Ziua Culturii.

„ICR în trecut era foarte activ şi pentru noi, pentru comunitate, contează foarte mult pentru că ICR e practic singurul instrument de promovare a imaginii României. În ultima perioadă, e din ce în ce mai rău, iar asta a culminat parcă cu tot ceea ce s-a întâmplat aseară şi ceea ce sperăm noi să nu mai vedem niciodată”, a mai adăugat Cristian Stîncatu, potrivit Antena3.

FOTO Captură video
FOTO Captură video
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite