Salvatorii de la Maternitatea Giuleşti au fost avansaţi în grad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii care au fost în "prima linie", în lupta cu făcările, la incendiul de la Maternitatea Giuleşti, au fost avansaţi în grad, prin ordinul ministrului de Interne, Vasile Blaga, înainte de împlinirea stagiului minim.

Pe lista de avansări sunt şapte angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenşă "Dealu Spirii", secţia Grozăveşti, din Bucureşti.

Potrivit Ministerului de Interne, au fost avansaţi la gradul de căpitan, locotenentul Florin Tiberiu Chirea, la gradul de plutonier adjutant şef, plutonierul adjutant Cristian Manole Vîlcu, la gradul de plutonier adjutant, plutonierul major Petrişor Ştefan, la gradul de plutonier major, plutonierii Lucian Stamate, Marius-Ionuţ Simionescu, Cristian Constantin Nicolae şi Marian-Aurel Dumitru.

Ei sunt cei care au intervenit în primele clipe la stingerea incendiului care a izbucnit la secţia de Neonatologie din incinta Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie „Prof.dr. Panait Sârbu.

În urma intervenţiei tuturor echipajelor de pompieri, au fost salvate şi evacuate  60 de femei însărcinate şi 42 nou-născuţi, care au fost transportaţi, ulterior, la alte spitale din capitală.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite