Revoltător. Un bărbat rănit şi căzut pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei, jefuit de un tânăr VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Captură video Jandarmeria Română
FOTO: Captură video Jandarmeria Română

Un bărbat rănit, căzut pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei, a fost jefuit de un tânăr. Acesta din urmă a fost prins în scurt timp, iar în urma verificărilor ulterioare s-a costatat că mai săvârşise şi alte infracţiuni, anunţă Jandarmeria Bucureşti.

Jandarmii au observat un bărbat cu răni sângerânde zăcând pe marginea trotuarului. "Era aproape inconştient. Colegii noştri s-au apropiat de el şi i-au acordat primul ajutor până la sosirea ambulanţei, care fusese deja solicitată", a comunicat Jandarmeria Română.

Între timp, incidentul a adunat mai mulţi curioşi care le-au oferit jandarmilor informaţii noi. Bărbatul rănit fusese jefuit de un tânăr, care a profitat de starea de inconştienţă a victimei, luându-i banii. Jandarmii au plecat în căutarea acestuia. La câteva străzi depărtare, au observat într-o maşină un tânăr care corespundea descrierilor primite. L-au oprit şi legitimat, iar, în urma controlului, au fost găsiţi banii pe care tânărul a recunoscut că îi furase de la bărbatul rănit. S-a dovedit, în urma verificărilor, că tânărul de 20 de ani era cunoscut cu activităţi infracţionale.

Bărbatul rănit a fost condus la spital, pentru îngrijiri medicale, iar tânărul la secţia de Poliţie, pentru întocmirea unuoi nou dosar penal.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite