Reacția poliției după accidentul cu Rolls Royce-ul lui Becali: Nu era nimeni la fața locului

0
Publicat:

Un accident în care a fost implicată mașina lui Gigi Becali a avut loc duminică. La volanul mașinii Rolls Royce se afla chiar Gigi Becali.

Gigi becali a ajuns cu mașina în șanț
Gigi becali a ajuns cu mașina în șanț

Polițiștii de Inspectoratul de poliție Județean Ilfov, care investighează evenimentul rutier în care a fost implicată limuzina lui Gigi Becali, au dat un comunicat de presă în care precizează că nu l-au găsit pe latifundiar la locul accidentului.

”La data de 12 noiembrie a.c. în jurul orei 11:42 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat și a intrat intr-un șanț. La fața locului s-au deplasat polițiștii în rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă și că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localității Dobroești. La fața locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană. Din primele verificări și investigații a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unității de poliție competente, în termenul prevăzut de lege. De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existența vreunei victime. Polițiștii rutieri efectuează activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, potrivit IPJ Ilfov.

M„așina lui Becali a ajuns în șanț
M„așina lui Becali a ajuns în șanț

 La volanul mașinii Rolls Royce se afla chiar Gigi Becali, după cum a declarat pentru GSP.

Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț. Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț. Mașina? Doar roțile (n.r - sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta“, a spus Becali pentru sursa citată.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite