Ramona Mănescu a pierdut procesul cu RISE Project: Va fi obligată să restituie aproximativ 8.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Mănescu Foto Mediafax (arhivă)
Ramona Mănescu Foto Mediafax (arhivă)

Curtea de Apel Bucureşti a admis, joi, recursul formulat de RISE Project împotriva hotărârilor pronunţate anterior în procesul pe care Ramona Mănescu, fost ministru de Externe, l-a intentat redacţiei cu trei ani în urmă pentru un articol care arăta cum s-ar fi îmbogăţit aceasta cu peste 4 milioane de euro.

Anterior, magistraţii au hotărât să-i acorde Ramonei Mănescu despăgubiri morale de 4.000 de euro, considerând că articolele publicaţiei RISE, care arătau felul în care aceasta s-ar fi îmbogăţit cu peste 4 milioane de euro, nu sunt întemeiate pe suficiente probe, relatează Ziare.com.

Sentinţele dispuse împotriva Rise Project de către Judecătoria Sectorului 3 în iulie 2020 şi în martie 2021 de către Tribunalul Bucureşti au fost anulate joi, 9 iunie 2022, la Curtea de Apel Bucureşti. RISE Project a precizat că Ramona Mănescu va fi obligată astfel să restituie 8.000 de euro şi să suporte cheltuielile de judecată ale publicaţiei.

„Principala consecinţă a acestei decizii – exprimată, deocamdată, doar telegrafic – este că Ramona Mănescu va fi obligată să ne restituie cei aproximativ 8.000 de euro, pe care îi obţinuse de la noi, urmare a sentinţelor precedente. La aceşti bani se vor adăuga şi cheltuielile noastre de judecată, efectuate în faza de apel şi în cea de recurs a procesului, în sumă de 18.000 de lei”, a transmis RISE Project într-o actualizare la investigaţia iniţială.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite