Radioul public sărbătorește 95 de ani de emisie neîntreruptă către casele românilor

0
Publicat:

Radio România sărbătorește performanța a 95 de ani de existență, pe 1 noiembrie 2023, la Sala Radio din București, scrie site-ul radioromania.ro. Ca semn de recunoaștere a rolului important pe care radioul public îl are în istoria țării, parlamentul a decis, în decembrie 2019, stabilirea zilei de 1 noiembrie ca Zi Națională a Radioului.

Radio România Actualități FOTO: Facebook
Radio România Actualități FOTO: Facebook

Cu ocazia aniversării celor 95 de ani, radioul lansează aplicația mobilă Radio România, care este disponibilă în AppStore pentru dispozitivele Apple şi GooglePlay pentru dispozitivele Android, anunță radioul pe site-ul oficial.

Un demers important realizat cu ocazia celebrării celor 95 de ani de existență Radio România a hotărât realizarea unei gale prin care să premieze performanțele individuale și colective ale românilor din 12 domenii de activitate.  Domeniile pentru care se vor recunoaște meritele sunt Cultură și Arte, Educație, Inovare și Științe, Multiculturalitate, Sănătate, Mediu, la Campanii Sociale, Inițiative Locale, Tradiții și Folclor, Antreprenoriat, Sport și Ambasadorii României, fiecare categorie va onora contribuțiile semnificative aduse acelui domeniu, anunță Radio România.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite