Procurorii Antimafie vor să-şi ia maşini de jumătate de milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) intenţionează să cumpere 22 de autoturisme, prin licitaţie deschisă, anunţă News.ro.

Pentru aceste automobile, conducerea Parchetului Antimafie oferă contracte de maximum 2,24 milioane de lei (487.000 euro), cu TVA, din fonduri bugetare, potrivit anunţului publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Se doreşte achiziţionarea a 20 de autoturisme cu capacitate cilindrică intre 1.500 şi 1.600 de centrimetri cubi ( 1,4 milioane de lei, fără TVA), de un autoturism cu o capacitate de 2.000 cc (237.640 lei, fără TVA) şi de un autovehicul este de capacitate între 2.800 şi 3.000 de cc (242.210 lei, fără TVA) .

Participanţii la licitaţie trebuie să depună o garanţie de 1% din valoarea estimată a fiecărui lot.

În cazul câştigării contractului, pentru lotul de 20 de maşini, furnizorul va depune o garanţie de bună execuţie în cuantum de 10% din valoarea lotului fără TVA în maxim 5 zile de la semnarea contractului, iar aceasta va fi păstrată pe toată perioada de valabilitate a contractului.

Cei interesaţi vor trimite ofertele până la 14 noiembrie, urmând să fie deschise în ziua următoare. Pentru a fi eligibili, aceştia trebuie să demonstreze că nu au restanţe la bugetul general consolidat.

DIICOT a cumpărat şi anul trecut 22 de autoturisme prin licitaţie publică, contractul fiind atribuit companiei Porsche România, pentru circa 400.000 de euro.

Direcţia, înfiinţată în anul 2004, este singura structură din cadrul Ministerului Public specializată în combaterea şi investigarea infracţiunilor de criminalitate organizată şi terorism.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite