Peste 100 de plicuri cu droguri găsite în casa unui bărbat reclamat pentru violență domestică VIDEO

0
Publicat:

Polițiștii din București cercetează un bărbat de 36 de ani după ce au găsit la domiciliul acestuia 105 plicuri cu praf alb, bănuit a avea efect psihotrop. Bărbatul a fost reclamat de mama sa pentru agresiune fizică, iar pe numele său a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de cinci zile și I-a fost montată o brățară de monitorizare electronică.

Substanțe posibil interzise găsite în casa unui bărbat reclamat pentru violenta domestică
Substanțe posibil interzise găsite în casa unui bărbat reclamat pentru violenta domestică

Polițiștii au găsit la fața locului un tânăr "care era agitat şi prezenta un comportament suspicios", iar în camera lui au fost descoperite și reținute 105 plicuri ce conţineau un praf alb, susceptibil de a avea efect psihoactiv, conform comunicatului DGPMB. 

 Mama victimei nu a avut nevoie de îngrijiri medicale sau de transportul la o unitate medicală. Bărbatul a fost condus la sediul subunităţii, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale, scrie Agerpres. 

 "Întrucât s-a constatat existenţa unui risc iminent, poliţiştii au procedat la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului, faţă de bărbat fiind emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, fiindu-i montată şi brăţară de monitorizare electronică", se arată în comunicatul DGPMB. 

Secția 19 de Poliție va continua cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Totodată, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti a fost sesizată cu privire la substanţele susceptibile a avea efect psihoactiv, arată comunicatul citat. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite