Oana Gheorghiu, Dăruieşte Viaţa: Nu am fost consideraţi suficient de relevanţi pentru a fi parte din discuţiile la nivel înalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
oana

Într-o postare pe Facebook, Oana Gheorghiu, membru fondator al Asociaţiei Dăruieşte Viaţ,  s-a plâns că entitatea nonprofit din care face parte nu a fost înclusă în recent înfiinţatul Comitet pentru Parteneriatul cu Societatea Civilă.

„Guvernul României a constituit Comitetul pentru Parteneriatul cu Societatea Civilă. O iniţiativă lăudabilă, nu-i aşa?

Dar ce să vezi? Daruieşte Viaţa, acea organizaţie firavă, care construieşte 2 spitale în acest moment şi care are peste 500.000 de donatori- cetăţeni ai României, nu a fost considerată suficient de relevantă pentru a fi parte din discuţiile la nivel înalt.

Şi da, postarea asta e una de frustrare, dar nu pentru că nu ne bagă în seamă Guvernul României (se pare că indiferent de culoarea politică, guvernanţii consideră că oricine critică unele măsuri îi e duşman), ci pentru că toate informaţiile, cunoştinţele şi experienţa noastră din domeniul sănătăţii rămân necunoscute şi nevalorificate, deşi sistemul de sănătate e vlăguit, iar invetiţiile egale cu zero.

Aştept vremea când politicienii şi mai ales cei aflaţi la putere vor învăţa că cel mai bun lucru e să-i asculte pe critici, să analizeze ce spun şi să folosească tot ce e de folosit.

Acele vremuri nu au venit şi nici nu par aproape.

Oricum, felicitări Guvernului, dlui Ludovic Orban şi doamnei Raluca Turcan pentru iniţiativă. Sper să şi ascultaţi ce spun ONG urile şi să implementaţi proiectele care aduc bine în viaţa oamenilor.

Când veţi vrea sa aflaţi şi perspectiva noastră, să ne anunţaţi O fi ceva de capul ei dacă peste 500.000 de români au avut încredere în ea, nu?”, a precizat Oana Gheorghiu. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite