O nouă bătaie între Mitică Dragomir și protestatarul Marian Ceaușescu. Poliția a deschis dosar penal VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mitică Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost luat la rost, marți seară de celebrul protestatar, Marian Ceaușescu, la ieșirea din sediul unei televiziuni. Cei doi s-au îmbrâncit, iar Poliția a deschis dosar penal.

FOTO: Captură Video
FOTO: Captură Video

Conform imaginilor video, fostul șef LPF și-a pierdut cumpătul și, alături de șoferul său, a intrat în conflict cu protestatarul. După altercație, Mitică Dragomir s-au urcat în mașină.

Imaginile au fost văzute si de polițiștii de la Secția 1 care au deschis un dosar penal în rem.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a se stabili participația fiecărei persoane”, se arată într-un comunicat al poliției. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite