Video Momentul emoționant în care zeci de mii de suporteri români au cântat o melodie celebră, înainte de meciul cu Ucraina VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii români au avut parte de surpriză specială înainte de startul oficial al meciului și intrarea fotbaliștilor pe gazon. Organizatorii au pus în amplificatoare celebra melodie „Ciuleandra”.

Zeci de mii de români, prezenți pe stadion FOTO: Alex Buiuc/FB
Zeci de mii de români, prezenți pe stadion FOTO: Alex Buiuc/FB

Cei 35.000 de români prezenți pe stadion au început să fredoneze „Ciuleandra. Momentul emoționant a fost filmat de Alex Buiuc, un român prezent la eveniment.

„Cu o oră și un pic înaintea partidei, unul dintre elicopterele ce survolau necontenit, ne trimite pe marele ecran imagini cu autocarul naționalei ce tocmai ajungea la stadion. Apoi ai noștri, încă la costum, intră pe gazon și primesc o primă rundă de urale. Echipa intră la vestiare și, cu trei sferturi de oră înaintea startului, revin pentru încălzire. Deja stadionul era aproape ocupat, așa că și reacția publicului este deja fierbinte. Pentru noi, cei din tribune, meciul începuse. Au grijă organizatorii să ne încălzească la foc constant, cu Dj, cu melodii specifice celor două țări, cu imagini din calificări. Timpul a zburat până la meci, pachet și experiență completă. Se vede că Bayern-ul primește așa ceva săptămână de săptămână!”, a scris Alex Buiuc, pe Facebook. 

Tricolorii au făcut istorie la Munchen, iar românii n-au mai trăit o bucurie similară la un turneu final de 24 de ani. 

 Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite