Medicul Răzvan Constantinescu îşi nuanţează jignirile la adresa protestatarilor: „Sunt idioţi şi boi, dar i-aş trata!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul Răzvan Constantinescu a arătat, într-un interviu pentru Europa FM, că îşi menţine afirmaţia potrivit căreia cei care ai protestat faţă de legile justiţiei sunt „idioţi şi boi”. Pe de altă parte, medicul spune că nu ar ezita să îi trateze, dat fiind ca în spitalul în care lucrează consultă inclusiv criminali şi violatori.

Răzvan Constantinescu: Nu spun că refuz să tratez un bolnav. Ci spun: să vă facă ală endoscopie, pentru că noi nu mai avem cu ce!

Reporter: Spuneţi că în niciun caz nu aţi refuza tratarea unui protestatar?

Răzvan Constantinescu:  Nu există aşa ceva! Păi, eu tratez criminali şi violatori, care sunt aduşi cu cătuşe din penitenciar şi eu trebuie să îi văd. Îi tratez la fel şi aşa e şi normal.

Reporter: În prima parte (n.r. a declaraţiei) spuneţi că nişte oameni nu au ieşit în stradă în momentul în care s-au închis nişte spitale. Corect?

Răzvan Constantinescu: Da.

Reporter: Dacă nu au ieşit atunci şi au făcut-o acum, sunt nişte “idioţi”?

Răzvan Constantinescu: Sigur că da. Eu îmi menţin asta cu “boilor”! Habar nu au pentru ce ies!

Reporter: Deci, spuneţi că cei care ies in stradă sunt nişte “boi şi idioţi”, dar i-aţi trata dacă ar avea nevoie?

Răzvan Constantinescu (râzând): Cam asta ar fi rezumatul, da!

Europa FM a postat înregistrarea audio a interviului. 

La Colegiul Medicilor din România au ajuns două reclamaţii pe numele lui Răzvan Constantinescu, membru ALDE şi fost director al Institutului de Gastroentereologie şi Hepatologie Iaşi, potrivit Europa FM. 

Contactat telefonic, Gheorghe Borcean, preşedintele Colegiului Medicilor, spune că va începe o anchetă în baza reclamaţiilor primite dar că: “este dreptul cetăţeanului Răzvan Constantinescu de a se exprima pe public Facebook” şi că “niciun pacient nu s-a dus încă la doctorul Constantinescu şi apoi să reclame că nu a fost tratat”.

De la ce a pornit totul

În urmă cu cateva zile, Răzvan Constantinescu făcea următoarea postare pe Facebook: „Anunţ de pe-acum că blochez din prima secundă orice idiot care anunţă pe Facebook că merge sau că a fost în Piaţa Victoriei! Când vi s-au închis spitalele, aţi stat ca nişte şobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor! Să vă facă Tudor Chirilă şi cu Rareş Bogdan endoscopie, clar?!”

Citeşte şi

Cine este medicul din Iaşi care i-a făcut pe protestatari „idioţi“, „şobolani“ şi „boi“

Medic din Iaşi, supărat pe protestatari: „Să vă facă Tudor Chirilă şi Rareş Bogdan endoscopie, clar?!”

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite