Mario Iorgulescu a rupt legătura cu părinții. Dezvăluirile avocatului său

0
Publicat:

La Tribunalul București a avut loc miercuri, 16 noiembrie, o nouă audiere în procesul lui Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, acuzat de ucidere din culpă. În noaptea de 7 spre 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu, care se afla la volanul unei maşini de lux, a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină, omorându-l pe șoferul acesteia, Daniel Vicol (24 de ani), tatăl a doi copii. 

Mario Iorgulescu este acuzat de ucidere din culpă
Mario Iorgulescu este acuzat de ucidere din culpă

La Tribunalul București a avut loc miercuri, 16 noiembrie, o nouă audiere în procesul lui Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, acuzat de ucidere din culpă.

În cadrul audierilor, avocatul lui Mario Iorgulescu a spus că nu a vorbit cu clientul său de la momentul producerii accidentului și că învinuitul nu mai vorbește nici cu părinții lui, cu care a rupt legăturile, scrie GSP

Judecătorii au stabilit un nou termen pe data de 7 decembrie.

Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019, după ce a comis un accident mortal, în condițiile în care era beat și drogat la volan.  

În urma analizei probelor biologice s-a stabilit că Mario Iorgulescu avea 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. Tânărul care a murit în accident, un alt șofer, era tatăl a doi copii.

La două săptămâni de la accident, părinții l-au transferat pe Mario Iorgulescu în Italia, la o clinică privată de acolo și nu a mai revenit în țară.

Pe numele lui, magistrații au emis mandat de arestare pentru un alt caz pentru care a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, pentru lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Primul interviu al fiului LPF

Mario Iorgulescu a povestit, într-un interviu oferit reporterilor Fanatik, ce s-a întâmplat în urmă cu trei ani, când a omorât cu mașina un șofer, tată a doi copii.

El a ținut să precizeze că accidentul teribil l-a marcat pe viață, dezvăluind că tânărul pe care l-a omorât în trafic ar fi consumat substanțe interzise.

„Victima era și ea drogată. Actele le are și avocatul meu. Dar acum nu pot vorbi cu el, nu am numărul lui și sunt certat cu ai mei. Cu tata nu mai vorbesc de vreo două luni, iar cu mama m-am certat aseară. Mă tot cert cu ei de trei ani de zile, în fiecare zi aproape. Nu merg lucrurile între noi”, a spus Mario Iorgulescu reporterilor FANATIK.

El susține că nu vrea să se mai întoarcă în țară, chiar și dacă va fi condamnat la închisoare, dorindu-se o condamnare cu suspendare și să își execute pedeapsa în Italia.

Mario Iorgulescu a promis că va avea grijă de copiii victimei și spune că are coșmaruri în urma accidentului pe care l-a provocat.

”Nu am încercat să vorbesc vreodată cu familia victimei. Dar aș vrea să le transmit ceva, să îmi cer scuze. Voi avea grijă de acei copii, nu le va lipsi nimic, niciodată, mă voi ocupa personal, eu și familia mea. Voi face tot posibilul să nu ducă lipsă de nimic, chiar știu că le este greu fără tată, mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite