Procesul lui Mario Iorgulescu, amânat pentru că fostul său avocat a fost ales viceprimar la Sectorul 5

0
0
Maria Iorgulescu FOTO Arhivă
Maria Iorgulescu FOTO Arhivă

Tribunalul Bucureşti, instanţa unde Mario Iorgulescu este judecat în procesul în care e acuzat de omor, a amânat pentru câteva ore dezbaterile, pentru că fostul său avocat a fost ales viceprimar al Sectorului 5, relatează Libertatea.

Motivul invocat de Oleg Burlacu, fostul apărător al lui Mario Iorgulescu, este faptul că acesta a fost ales să ocupe temporar funcţia viceprimar la Primăria Sectorul 5, potrivit sursei citate.  Conform hotărârii publicate pe site-ul Primăriei Sectorului 5, decizia Consiliului Local a fost luată pe data de 14 iunie, cu o zi înainte de termenul anterior din procesul lui Mario Iorgulescu şi în aceeaşi zi în care Burlacu a semnat contractul de apărător cu Gino Iorgulescu, tatăl inculpatului. Şi la acel termen, Burlacu ceruse o amânare. Motivul invocat atunci: avea nevoie de timp ca să studieze dosarul şi să asigure o „apărare efectivă”. 

Oleg Burlacu a anunţat miercuri în sala de judecată şi numele noului avocat care îl va reprezenta pe Mario Iorgulescu: Dan Lupaşcu. Fost judecător, acesta a fost şi preşedinte al Tribunalului Bucureşti şi al Curţii de Apel Bucureşti.  Judecătoarea a admis amânarea procesului cu câteva ore, pentru ca Dan Lupaşcu să poată ajunge în sala de judecată de la Curtea Supremă, unde pleda într-un alt dosar. 

În nopatea de 7 spre 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu, care se afla la volanul unei maşini de lux, a intrat pe contrasens şi lovit o altă maşină, omorându-l pe şoferul acesteia. În urma analizei probelor biologice s-a stabilit că Mario Iorgulescu avea 1,96 g/l şi era sub influenţa cocainei. 

Mai multe - Evenimente

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite