Mădălina Manole se temea de blesteme!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 2003, Mădălina Manole a mers la un parapsiholog. Ea vorbea de „legături de la mort“ şi îi era frică de blestemele lui Şerban Georgescu. Ciprian Antochi, prieten al artistei şi preşedinte fanclub Mădălina Manole, invitat la Specialul Ştirilor ProTV, a dezvăluit că solista se temea de farmece şi de blesteme.

Antochi a povestit că Mădălina nu se înţelegea prea bine cu mama ei. „Mamă, mă laşi şi pe mine să vorbesc?" Cam aşa decurgeau discuţiile telefonice cu mama ei.

Mai citiţi şi:

Ciprian Antohi, prietenul intim al Mădălinei Manole: "Relaţia cu părinţii a fost mereu tensionată"

Interviu cu Petru Mircea: "Mădălina a fost bătută în copilărie de mama ei"


Iaşi: Pacienţii de la Socola ameninţă că se vor sinucide de ziua lor, la fel ca Mădălina Manole


„Mama era mereu nemulţumită de ea. Şi-a divinizat părinţii, dar tot timpul am simţit că parcă îi e ruşine să-mi spună despre relaţia cu părinţii", a declarat Ciprian Antochi reporterului Cătălin Radu Tănase.

„Asistam la discuţii telefonice destul de tensionate pe care Mădălina le avea cu mama ei. Cele mai multe erau legate de cariera ei profesională şi de bani. Îi spunea că nu mai are de unde să le dea. Mai ales că după ce a divorţat de Şerban a avut şi ea nişte probleme financiare", povesteşte Antochi.

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii"

Hunedoara: "Era o plăcere să stai de poveşti cu Mădălina!"

Vezi aici contul de facebook al artistei

Ciprian îşi aminteşte că Mădălina vorbea despre nişte „legături necurate", aţele cu care se leagă morţii la mâini şi la picioare, dar nimeni nu a ştiut exact despre ce e vorba.

Presăra praf negru în jurul casei

„Când s-a prăpădit bunica ei, părinţii nu au anunţat-o că aceasta a murit şi Mădălina a fost distrusă. Vorbea cu mama ei despre legături de la mămăiţa şi spunea că ştie ea ce trebuie să facă pentru ca să le fie bine tuturor", a povestit Ciprian, referitor la anumite lucruri oculte despre care vorbea solista.

Petru Mircea, soţul artistei, invitat şi el în studio, şi-a amintit de un gest pe care mama Mădălinei l-a făcut când a venit împreună cu soţul acesteia pentru prima oară în casa nouă în care el şi artista abia se mutaseră: „ Magda (Mădălina, n.r.)  fiind adânc în casă, cu pregătiri, în bucătărie, am ieşit să deschid eu. Fără «Bună ziua», fără îmbrăţişări (...) şi cu un pacheţel în care avea un praf negru, mama ei a intrat în curte şi presăra praful acela în jurul casei. «Las-o, cu ale ei bisericeşti», mi-a spus tatăl Magdei", a povestit Petru Mircea.

Ciprian Antochi a mai relatat că, cu puţin timp înainte de divorţul artistei de Şerban Georgescu, l-a însoţit pe compozitor „la nişte ghicitori, la nişte ţigănci cu fuste din sectorul 5. Şerban a zis că încearcă să o aducă înapoi pe Mădălina şi în acest fel", a relatat Antochi.

„I-am povestit Mădălinei şi probabil ei i s-a aprins un beculeţ", a încercat Antochi să explice un gest pe care Mădălina l-a făcut în 2003: a apelat la un parapsiholog căruia i-a cerut să o dezlege de farmece şi de blesteme. „Am pus-o pe seama faptului că îi era frică să nu-i facă Şerban ceva, pentru că o teroriza cu blestemele", a explicat Antochi.

image

Mai citiţi şi:

Iaşi: Naşul de cununie al Mădălinei Manole despre părinţii artistei: „Sunt nişte oameni deosebiţi!“


În urmă cu o lună, trei miercuri la rând, Mădălina Manole a mers împreună cu soţul ei, Petru, la Biserica Zlătari, la Moaştele Sfântului Ciprian, desfăcătorul de farmece. A treia oară a vorbit cu preotul, care i-a spus să revină peste o săptămână pentru a sta mai mult de vorbă. Mădălina nu a revenit, preotul aflând de la televizor că s-a sinucis.  

Anchetatorii au început urmărirea penală a bărbatului din Timişoara care i-a vândut otravă prietenei Mădălinei. Fiind de negăsit, bărbatul este dat în consemn la frontieră.

"Vorbea cu mama ei despre legături de la mămăiţa şi spunea că ştie ea ce trebuie să facă pentru ca să le fie bine tuturor. "
Ciprian Antochi
prietenul Mădălinei

Copiii, victime ale „sindromului Werther"

Doi adolescenţi au ajuns ieri la Spitalul „Sf. Maria" din Iaşi după ce au încercat să se sinucidă cu pastile. Un băiat de 17 ani a înghiţit 30 de tablete, iar o fată de 15 ani, şase. Alţi doi copii cu vârste sub doi ani din Iaşi şi Târgu-Frumos au ajuns la spital din cauza intoxicaţiilor accidentale cu insecticid.

Şapte adolescenţi bolnavi psihic de la Centrul de Primire Copii „Irene şi Stuart" din Galaţi şi-au crestat joi corpurile cu o lamă. Ei au ajuns la spital spunând că au vrut să se sinucidă.

„Aceşti copii au spus că voiau să atragă atenţia asupra lor, să fie şi ei vedete. Toate aceste sinucideri intens mediatizate au o mare importanţă. Sunt copii instabili emoţional. A fost o reacţie mimetică", a declarat Tania Calcan, purtător de cuvânt al Direcţiei Pentru Protecţia Copilului Galaţi.

Medicii psihiatri au avertizat că mediatizarea excesivă a unui caz de sinucidere poate declanşa ceea ce specialiştii numesc „sindromul Werther". Denumirea vine de la numele romanului lui Goethe, „Suferinţele tânărului Werther", care a fost interzis în 1774, în Germania, după ce a declanşat „moda sinuciderilor".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite