Lucian Bode, despre cazul Oneşti: Pe corpul uneia dintre victime erau urme de la muniţie neletală. Din anchetă va rezulta exact poziţia de tragere

0
0
Cele două victime din Oneşti
Cele două victime din Oneşti

Ministrul De Interne Lucian Bode a declarat joi că pe corpul uneia dintre victimele criminalului de la Oneşti erau urme de muniţie neletală, precizând că din anchetă va rezulta exact poziţia de tragere.

”Vom vedea exact ce muniţie s-a utilizat, câte gloanţe, muniţie letală, au fost trase, câte cu muniţie neletală. Aţi văzut şi m-aţi întrebat de acele urme de pe corpul uneia dintre victime. Erau urme de la muniţie neletală. S-au tras 2 cartuşe, fiecare cartuş are în compoziţie 15 bile de cauciuc. Din anchetă va rezulta exact poziţia de tragere, unde era agresorul, criminalul, unde era victima”, a declarat Lucian Bode.

Bode a declarat miercuri seară, referindu-se la intervenţia în cazul crimelor de la Oneşti, că nu s-a reuşit salvarea vieţilor unor persoane aflate în pericol, iar adjunctul IPJ Bacău s-a deplasat cu întârziere la faţa locului, minimizând importanţa evenimentului.

Ministrul a mai afirmat că a fost ignorat trecutul autorului crimelor, iar comunicarea cu acesta în timpul intervenţiei a fost defectuoasă. Bode a anunţat înlocuirea conducerilor IPJ Bacău şi Poliţiei Oneşti, precum şi sesizarea Parchetului pentru neglijenţă în serviciu.

Luni, un bărbat a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti care i-a aparţinut şi pe care l-a pierdut, iar după câteva ore i-a înjunghiat, ambii murind în urma rănilor suferite. 

Agresorul a fost împuşcat în picioare de către poliţişti, fiind în continuare internat în spital. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Soţia agresorului de la Oneşti a fost reţinută pentru complicitate

Ambii muncitori sechestraţi şi înjunghiaţi la Oneşti au murit. Agresorul a fost împuşcat de poliţişti, fiind rănit. De ce a fost reţinută soţia agresorului

Cine sunt victimele criminalului din Oneşti: „Silviu era orfan de mamă de la trei ani“
 

Cum ameninţa public criminalul din Oneşti, în urmă cu doi ani, că-şi va face dreptate cu arma VIDEO

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite