Operatorul chemat să filmeze negocierea de la Oneşti, mărturii şocante. „Când am ajuns, a început măcelul“ VIDEO

0
0
Claudius Ştefănescu, operatorul TV care a văzut ce s-a întâmplat  FOTO: Captură video Antena 3
Claudius Ştefănescu, operatorul TV care a văzut ce s-a întâmplat  FOTO: Captură video Antena 3

Cameramanul independent a povestit reporterilor postului de televiziune Antena 3 ce a văzut în momentul în care a ajuns la faţa locului.

Criminalul Gheorghi Moroşan a solicitat negociatorului din partea poliţiei şi prezenţa unui cameraman tv, pentru a filma revendicările sale către oamenii legii. 

Aşa s-a făcut că la faţa locului a ajuns un operator independent, chemat de poliţie. El a povestit jurnaliştilor postului Antena 3 ce a văzut când a ajuns acolo. 

"Au sunat la uşă doi cetăţeni poliţişti în uniformă şi mi-au spus 'domnule vă rugăm frumos, atacatorul vrea să vorbească cu televiziunea', drept pentru care am luat aparatul foto, cameră ce trebuie şi am ţâşnit în faţa blocului, că stau în apropiere", a spus pentru Antena 3, operatorul Claudiu Ştefănescu care a filmat totul.

"Când am ajuns a început măcelul"

"Negocierile erau aproape de final şi nu am apucat să intru în dialog cu dânsul că a început măcelul. Nu am mai cerut nimic, pur şi simplu a început să lovească cu cuţitul în cetăţenii pe care îi avea sechestraţi", a spus Claudiu Ştefănescu pentru. Antena 3

Bacău


Ultimele știri
Cele mai citite