Inspectoratele de Poliţie din Arad, Dolj, Buzău, Giurgiu şi Suceava au adjuncţi noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinci Inspectorate judeţene de Poliţie au adjuncţi noi FOTO Arhivă Adevărul
Cinci Inspectorate judeţene de Poliţie au adjuncţi noi FOTO Arhivă Adevărul

Inspectoratele judeţe de Poliţie (IPJ) din Arad, Buzău, Dolj, Giurgiu şi Suceava au, de luni, adjuncţi noi, în urma ocupării funcţiilor respective, prin împuterniciri dispuse de şeful Poliţiei Române, Petre Tobă.

Astfel, comisar-şef Ştefan Troiac a fost împuternicit adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, cu atribuţii pe linie de ordine publică, precizează Poliţia Română într-un comunicat de presă emis marţi.

La IPJ Buzău a fost împuternicit adjunct, cu atribuţii pe linie de poliţie judiciară, comisarul-şef Octavian-Florentin Constantin.

Printr-o altă dispoziţie a şefului Poliţiei Române, comisarul-şef Cristinel Ciocoiu a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct la IPJ Dolj, tot cu atribuţii pe linie de poliţie judiciară.

Tot de luni, comisarul-şef Vasile Moise a fost împuternicit adjunct al şefului IPJ Giurgiu, cu atribuţii pe linie de ordine publică.

Totodată, comisar-şef Neculai Ştefan a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului IPJ Suceava, cu atribuţii pe linie de ordine publică.

Poliţia Română precizează în documentul citat că funcţiile respective erau vacante.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite