Închisoare pe viață pentru un român care a ucis o femeie pentru a-i lua averea. Cum s-a filmat în casa victimei

0
Publicat:

Un curier român a ucis cu sânge rece o femeie în vârstă de 71 de ani din Marea Britanie, după ce a încercat să o cucerească pentru a-i lua averea. Cu două săptămâni înainte de crimă, bărbatul a postat mai multe videoclipuri pe Tik-Tok dansând împreună cu un fotomodel, chiar în casa victimei. Mai târziu, tânăra s-a întors împotriva lui pentru a deveni martorul-cheie al investigației, notează Daily Mail. 

Românul s-a filmat în casa victimei FOTO Captură video
Românul s-a filmat în casa victimei FOTO Captură video

Mohammed El-Abboud, cetățean român în vârstă de 28 de ani, și Kusai Al-Jundi, cetățean sirian, în vârstă de 25 de ani, au păcălit-o pe Louise Kam, să semneze documente de împuternicire care, credeau ei, le-ar fi permis să controleze averea de milioane de euro a acesteia. 

Inițial, Al-Jundi a încercat să o convingă pe Louise  Kam să îi cedeze averea, promițându-i că o iubește. Când acest lucru nu a funcționat, el l-a încurajat pe El-Abboud să o stranguleze cu firul uscătorului de păr în timpul unei întâlniri. 

Complotul a fost dejucat atunci când românul i-a povestit totul iubitei lui Al-Jundi, Maria Amariucăi, care a devenit ulterior un martor cheie al acuzării. Cei doi au apărut adesea împreună în videoclipurile TikTok ale lui El-Abboud, dansând în casa de lux a victimei, ca și cum ar fi fost a lor.

Într-un videoclip postat cu două săptămâni înainte de crimă, El-Abboud este văzut cum îi dă o palmă feste fund Mariei Amariucăi, în timp ce aceasta face twerk. În același clip, acesta își arată mușchii în fața camerei. 

Creierul crimei, Al-Jundi, un tată a trei copii, a sărbătorit crima cumpărându-i iubitei sale, Maria Amariucai o pereche de cercei cu diamante în valoare de 580 de lire sterline.

Procurorul Oliver Glasgow a declarat în fața instanței că acesta a fost „un cadou generos pentru cineva care nu avea bani, dar fără îndoială a crezut că, cu Louise Kam moartă și înarmat cu o împuternicire semnată, se afla în posesia a două proprietăți valoroase”.

Cadavrul femeii a fost ascuns într-o pubelă, în casa familiei lui Al-Jundi. 

În tot acest timp, Al-Jundi a trimis mesaje familiei victimei, de pe telefonul acesteia, pretinzând că Kam a plecat în China.

Al-Jundi a fost descris în instanță ca fiind un personaj care se lăuda că este milionar și că are o mulțime de prietene frumoase.

Mohammed El-Abboud și Kusai Al-Jundi
Mohammed El-Abboud și Kusai Al-Jundi

De fapt, el era un bucătar sărac la o shaormerie de pe Willesden High Road, unde vedea în fiecare clientă, în vârstă și bogată, o potențială victimă.

În trecut, el furat două mașini de la o femeie de 60 de ani după ce și-a declarat dragostea eternă pentru ea.

De asemenea, Al-Jundi i-a spus lui Kam că o iubește, sperând că aceasta îi va ceda toate proprietățile salei. El și El-Abboud au ucis-o când aceasta a refuzat.

Kam era o femeie divorțată care avea o afacere și un bloc de locuințe în apropierea restaurantului lui Al-Jundi.

În fața instanței, cei doi bărbați s-au întors unul împotriva celuilalt și s-au acuzat reciproc de uciderea femeii. 

Astfel, judecătorul Mark Lucraft, de la Judecătoria Recorder of London, i-a condamnat pe amândoi la închisoare pe viață și le-a ordonat să ispășească o pedeapsă minimă de 35 de ani înainte de a putea fi luați în considerare pentru eliberarea condiționată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite