Imagini cu noile mașini BMW cumpărate de Poliția Română FOTO

0
Publicat:

Autoturismele BMW cumpărate de Poliția Română de la Automobile Bavaria au fost expuse, sâmbătă, de Ziua Poliției Române.

Mai multe acțiuni au avut loc de Ziua Poliției Române.

În Parcul Herăstrău din București au fost expuse noile autoturisme BMW cumpărate de Ministerul de Interne.

La eveniment a luat parte și ministrul de Interne Lucian Bode, care a admirat noile mașini BMW cumpărate de Poliția Română.

Achiziția de mașini este vizată de o anchetă a Parchetului European și DNA, care verifică achiziția celor 600 de mașini BMW în 2021, procedură de cumpărare la care s-a prezentat un singur ofertant.

A fost prezentat „roboţelul pirotehnic”

Polițiștii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, din cadrul I.G.P.R., au prezentat „roboţelul pirotehnic”, care este capabil să detecteze explozivi şi să dezamorseze bombe. „Aparatul ajunge la coletele suspecte, ghidat de la distanţă. Luptătorii S.I.A.S. au venit și cu acel costum special pentru protecție la intervenții și au răspuns la toate întrebările cetățenilor despre ceea ce înseamnă munca lor”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Au fost prezentate și cele mai moderne radare

„La acest eveniment, au fost prezentate și cele mai moderne aparate de măsurare a vitezei în trafic.

Pistoalele radar, recent intrate în dotarea polițiștilor, efectuează măsurători chiar și de la 1.200 de metri distanță. În doar 0,33 secunde, viteza maximă pe care o poate înregistra este de 320 de km/h”, a transmis Poliția.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite