Gregorian Bivolaru, încarcerat în Franţa. Fondatorul MISA a spus că este bulgar. Judecătorii aşteaptă actele de extrădare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: IGPR
Foto: IGPR

Judecătorii francezi au decis să îl încarcereze pe Gregorian Bivolaru în penitenciarul Fresnes, de la marginea Parisului. Autorităţile din Franţa aşteaptă actele de extrădare în cazul acestora.  Fondatorul MISA le-a spus judecătorilor francezi că este cetăţean bulgar şi nu este urmărit de autorităţile române. Potrivit Digi24, acesta este reprezentat foarte bine în Franţa, având avocaţi care au venit din România special pentru el.

Gregorian Bivolaru (63 de ani) a fost arestat, vineri, în Franţa, la trei ani de la momentul în care Tribunalul Sibiu a emis un mandat de urmărire internaţională pe numele său. Gregorian Bivolaru fusese  condamnat, pe 14 iunie 2013, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formă continuată, decizia fiind definitivă.

Fondatorul MISA a fost prins vineri la Salonul de carte veche Champerret, din nordul Parisului, au declarat surse din poliţia franceză, care au precizat că acesta nu a opus rezistenţă. Vineri, când a fost prins la Paris, Bivolaru avea asupra lui acte false bulgăreşti. Gabriel Bivolaru a fost încarcerat la penitenciarul din Fresnes. El este apărat în Franţa de avocaţi din România.

Gregorian Bivolaru a plecat din România după ce a fost trimis în judecată, în august 2004, fiind arestat în aprilie 2005, în Suedia. În noiembrie 2005, autorităţilor române li s-a respins cererea de extrădare a acestuia. Ulterior, în decembrie 2005, fondatorul MISA a primit azil politic din partea autorităţilor suedeze şi şi-a luat numele de Magnus Aurolsson.

Sentinţa definitivă

Condamnarea definitivă în baza căreia Gregorian Bivolaru a fost arestat este legată de relaţiile sexuale pe care le-a avut cu fosta sa iubită, Mădălin Dumitru, care avea atunci vârsta de 15 ani. Magistraţii Curţii Supreme au arătat că Gregorian Bivolaru, cunsocut ca „Guru” sau „Grieg” a profitat de inocenţa fetei. Judecătorii au explicat că decizia de condmnare nu are nicio legătură cu Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut

Era vorba de adevărate orgii pe care Gregorian Bivolaru le organiza, şi la care participa şi fetiţa. La percheziţia dintr-o vilă din Bucureşti unde stătea Bivolaru, împreună cu Mădălina şi o altă iubită a liderului MISA; Maria Miron  Farcaşi, diverse obiecte cu caracter erotic (vibratoare, bile vaginale etc.), aparat pentru mărirea sânilor, casete video pornografice, plante afro¬diziace, mai multe peruci, bunuri ce au fost consemnate în procese-verbale întocmite cu prilejul percheziţiilor şi inventarierii obiectelor şi care au fost ataşate dosarului penal.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite