Germania: Un român a murit după ce a căzut de la geam. Nu este clar dacă e un accident sau o sinucidere

0
0
Foto: Arhivă /  Shutterstock
Foto: Arhivă /  Shutterstock

Un român de 38 de ani a murit marţi seară, în jurul orei 20:00, după ce a căzut de la geamul unui bloc din Saxonia-Anhalt, Germania.

Bărbatul a ieşit la fereastra unui apartament de la etajul 5 al unui bloc şi s-a agăţat de faţada clădirii. Acesta a alunecat şi a căzut. Aproximativ 100 de trecători au fost martori la tragedie.

Poliţia a fost chemată, cel mai probabil de martori, abia după ce românul căzuse. Bărbatul a murit pe loc, din cauza rănilor.

„Pentru moment, presupunem că este vorba de un accident. Încă verificăm şi alte ipoteze”, a declarat pentru publicaţia germană Bild, un purtător de cuvânt al poliţiei din Halle, scrie Digi24.

Presa germană a scris că nu se cunoaşte motivul pentru care bărbatul a ieşit pe fereastră sau ce încerca să facă, în timp ce anchetatorii nu exclud deocamdată nici posibilitatea unei sinucideri.

Pe un grup de Facebook al românilor din Germania, un bărbat a scris că victima nu s-a aruncat, ci a căzut după ce a vrut să îi facă o glumă unui coleg intrând peste el în cameră şi speriindu-l. Potrivit acestuia, situaţia a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă, înregistrările fiind preluate de criminalişti.

Mai multe - Evenimente

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite