Fostul lider USR, lovit de o mașină în timp ce traversa strada pe trotinetă. Mesajul ironic transmis de George Simion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreședintele USR a fost accidentat vineri seara, în București, în timp ce traversa strada pe trotinetă, fiind acum în afara pericolului. Anunțul a fost făcut pe Facebook, unde șeful AUR i-a transmis ulterior un mesaj ironic. 

Ban Barna, vicepreședinte USR
Ban Barna, vicepreședinte USR

Dan Barna, vicepreședinte USR, a fost vineri seara protagonistul unui accident de circulație. El a fost acroșat de un autoturism în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni, urcat pe o trotinetă electrică.

”Pentru că au apărut mai multe informații pe surse: în această după amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroșat de o mașină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală. Mulțumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus. Mulțumesc, de asemenea, polițiștilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism și promptitudine”, a scris Dan Barna pe pagina sa de Facebook.

Poliția spune că liderul USR a refuzat inițial să meargă la spital, dar s-a prezentat singur la Spitalul Floreasca.

„La data de 31 martie, în jurul orei 19,10, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în zona Bd-ului Ion Mihalache, au observat că o persoană de sex bărbătesc, care traversa drumul public pe o trotinetă electrică, la intersecţia cu str. Arh. Ion Mincu, ar fi fost acroşată de un autovehicul aflat în mişcare. În acest context, poliţiştii rutieri au identificat persoanele implicate în eveniment, iar persoana care se deplasa cu trotineta electrică a negat că ar fi suferit vătămări, refuzând totodată transportul la spital. Atât conducătorul autovehiculului, cât şi conducătorul trotinetei electrice au fost îndrumaţi conform prevederilor legale. Ulterior, în jurul orei 20,55, Brigada Rutieră a fost sesizată de Spitalul Floreasca despre faptul că, la această unitate sanitară, s-a prezentat o persoană care a afirmat că în jurul orei 19,10 a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a suferit vătămări corporale, acordându-i-se îngrijiri medicale. La spital, precum şi la faţa locului, s-au deplasat poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea efectuării cercetărilor şi pentru a stabili condiţiile şi împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie”, spun poliţiştii. În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, potrivit Brigăzii Rutiere Bucureşti.

George Simion, reacție ironică 

În urma anunțului făcut de fostul lider USR, șeful AUR, George Simion, i-a transmis un comentariu, avertizând asupra pericolului, fiind totodată ironic. 

Dănuț, te rog frumos să nu mai mergi cu trotineta, e periculos”, i-a transmis George Simion fostului președinte de partid. 

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite