Fiul lui Cristian Cioacă și al Elodiei Ghinescu, gest care a uimit pe toată lumea: „A făcut asta la insistențele familiei”

0
Publicat:

Toată lumea a fost șocată de cazul Elodiei Ghinescu, avocata din Brașov care a dispărut într-o noapte de acasă, în 2007. Primul suspect a fost Cristian Cioacă, soțul ei, care în urmă cu mai puțin de două săptămâni a ieșit din închisoare, unde a ajuns pentru uciderea ei.

Cristian Cioacă a fost eliberat din închisoare
Cristian Cioacă a fost eliberat din închisoare

Cazul a fost intens mediatizat și a trezit interesul cu atât mai mult cu cât Cioacă era polițist.

Cei doi soți aveau un copil mic la acea vreme, care acum are 18 ani.

Elodia Ghinescu a dispărut de acasă în noaptea de 29 spre 30 august 2007. Dosarul a fost judecat ani de zile, până când, în cele din urmă, Cioacă a fost acuzat și închis. Patrick, fiul celor doi a luat o decizie care a uimit pe toată lumea, după cum spune chiar bunica lui, Emilia Ghinescu. Aceasta însă spune că nu și-a văzut nepotul din 2009, însă știe că băiatul și-ar fi schimbat numele de familie.

Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani de închisoare, dar a fost eliberat, pe 22 august 2023, din închisoare, după aproape zece ani de detenție.

Citește continuarea pe Click!.ro și află ce face Cioacă după ce s-a eliberat din închisoare, dar și ce spune mama Elodiei despre acesta.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite