Doi membri ai clanului Chira, accidentați grav pe trecerea de pietoni din fața Spitalului Fundeni

0
Publicat:

Doi bărbați, membri ai clanului Chira din Capitală, au fost răniți grav într-un accident rutier, petrecut joi seară, în fața spitalului Fundeni. Victimele se aflau, se pare, pe trecerea de pietoni, când au fost lovite de o mașină.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz FOTO Adevărul
Poliția a deschis o anchetă în acest caz FOTO Adevărul

Conform aktual24.ro, cei doi sunt fiul si cumnatul unui alt membru al clanului, care este internat in Sectia Gastroenterologie a spitalului. Ei au 20 de ani și, respectiv 38 de ani. În momentul accidentului, aceștia tocmai plecaseră de la spital, unde și-au vizitat ruda bolnavă.

Victimele au fost transportate de urgență la spital și au traumatisme grave. Unul dintre bărbați a fost internat la spitalul Floreasca, iar celălalt, la Pantelimon. Se pare că ambii au șanse mici de supraviețuire, relatează sursa citată mai sus. Autorul accidentului este un bărbat de origine turcă.

Atenție de la cine cumpărați mașini! Vânzătorii se transformau în hoți imediat după tranzacție

Recent, cinci interlopi i-au vândut unui buzoian un bolid de zeci de mii de euro, cu documente false de proveniență. Noul proprietar s-a trezit ulterior cu mașina furată. Păgubitul a fost uimit să afle de la polițiști cine sunt autorii, dar și că mașina sa mai fusese furată, apoi revândută.

În urma materialului probator administrat de către anchetatori, a reieşit că, în realizarea activităților infracționale, un bucureştean de 42 de ani ar fi condus diferite autoturisme pe drumurile publice având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Sustragerea autoturismului a fost sesizată poliţiei la data de 20 august 2022, de către partea vătămată, un buzoian de 56 de ani.

Potrivit unor surse, bărbatul din Buzău cumpărase autoturismul, un Range Rover Velar, cu suma de 46.000 de euro de la bucureșteanul de 42 de ani.

La scurt timp de la achiziție, noul proprietar a constatat dispariția mașinii din fața porții și a sunat imediat la Poliție. Mai multe camere de supraveghere a surprins mașina rulând pe șoseaua de centură a Buzăului, către Capitală. Anchetatorii au descoperit mai târsiu că hoțul este chiar cel care vânduse vehiculul.

Infractorul și complicii săi sunt membri ai clanului Chira. Aceștia ar fi vândut și furat SUV-ul în valoare de 46.000 de euro de mai multe ori. De fiecare dată modificau actele și seri de pe șasiu, astfel că mașina ajungea în parcurile auto cu date de autentificare diferite de cele ale mașinii furate.

Prejudiciul nu a fost recuperat nici până în acest moment. Mașina fie a fost abandonată, fie se află și acum în trafic, dar cu datele false de identificare.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite