Anchetă în Ministerul de Interne după ce Diana Șoșoacă s-a filmat pe o motocicletă de Poliție VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E anchetă în Ministerul de Interne după ce Diana Șoșoacă s-a filmat pe o motocicletă a Poliției îmbrăcată în uniformă.

Conducerea IGPR condamnă ferm orice asociere a unui angajat al instituției cu o persoană aflată în campanie electorală și folosirea echipamentelor și a tehnicii din dotare pentru promovarea unor programe electorale, candidați ori partide politice”, anunță instituția.

Diana Șoșoacă s-a filmat, îmbrăcată în uniformă, pe un motor al Poliției
Diana Șoșoacă s-a filmat, îmbrăcată în uniformă, pe un motor al Poliției

De asemenea, conducerea a dispus de urgență efectuarea de verificări cu privire la posibile încălcări ale legislației electorale și ale Legii 360/2002 privind Statutul Polițistului.

Pe lângă recentele imagini în care apare pe o motocicletă de Poliție, senatoarea Diana Șoșoacă a fost și protagonista videoclipului muzical lansat de curând de Loulou, logodnica lui Luis Lazarus. Piesa, intitulată „Vine Șoșoacă”, a devenit virală pe rețelele de socializare.

Președinta Partidului SOS România și-a făcut apariția în clipul cu pricina pe cal. În afară de intrarea măreață, Diana Șoșoacă a avut și un mesaj ferm la finalul piesei: „Până aici, nu se mai poate, e destul!”. 

De asemenea, demne de luat în seamă sunt și versurile melodiei. Logodnica lui Luis Lazarus vorbește printre altele și de edilii care iau șpagă.

Amintim și faptul că Diana Șoșoacă a primit la începutul lunii mai acceptul de a candida la Primăria Capitalei, după ce inițial candidatura îi fusese respinsă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite