Dan Diaconescu ajunge vineri in fața instanței cu propunerea de arestare preventivă

0
Publicat:

Fostul patron al televiziunii OTV,  Dan Diaconescu, va ajunge vineri în fața judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunerea de arestare preventivă, după ce joi seara a fost reținut.

Dan Diaconescu va fi dus în fața judecătorilor cu mandat de arestare FOTO: Inquam Photos
Dan Diaconescu va fi dus în fața judecătorilor cu mandat de arestare FOTO: Inquam Photos

”Urmare a cercetărilor efectuate într-un dosar penal, cu privire la un bărbat, de 55 de ani, din municipiul București, bănuit de comiterea a două infracțiuni de act sexual cu un minor, 5 infracțiuni de folosire a prostituției infantile, persoana în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore. Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile”, anunță IPJ Constanța.

Anchetatorii îl acuză că în perioada 2020 - 2021 a întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia (15 ani și 4 luni, la acea vreme). Întâlnirile aveau loc în București și în Constanța.

Tot în aceleași orașe au avut loc întâlniri și cu sora geamănă a fetei.

Sursa citată arată că Dan Diaconescu ar fi încercat să găsească o minoră virgină, căreia să-i cumpere virginitatea. A fost păcalit de una dintre minore că a găsit o prietenă virgină, apoi a a fost filmat și șantaja, cerându-i-se bani, în caz contrar, imaginile urmau a fi publicate.

Dan Diaconescu, fostul patron al televiziunilor OTV şi DD TV, a mai fost condamnat în 2017, la 5 ani şi şase luni pentru şantaj, dar a fost eliberat condiționat, în 2017, după doi ani și jumătate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite