Curs online de conducere defensivă cu Titi Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Academia Titi Aur a lansat, în premieră naţională, cursul online de conducere defensivă, curs specializat care se adresează şoferilor de toate vârstele din România. Aplicaţia „cursATA“ este disponibilă pe calculator, tabletă sau telefon, pentru Android sau iOS.

„Acest curs online reprezintă practic partea de teorie din cadrul cursului standard de conducere defensivă, care se derulează la Academia Titi Aur pe parcursul unei zile, în intervalul 9.00 – 17.00. Pentru că nu toată lumea poate ajunge o zi la Academia Titi Aur şi mai ales pentru că participanţii la un astfel de curs preferă să aprofundeze partea teoretică într-un ritm propriu, am dezvoltat această platformă online, unde Titi Aur explică, capitol cu capitol, cum poţi ajunge să creezi o legătură şofer-maşină, indiferent de vechimea pe care o ai sau de prezenţa/lipsa unor incidente neplăcute“, au declarat reprezentanţii Academiei Titi Aur.

Acum, orice posesor de permis de conducere poate achiziţiona modulul de teorie – cursATA, la preţul de 349 lei, ilustrat cu animaţii şi filmări realizate cu trainerii Academiei Titi Aur.

CursATA este primul şi singurul curs online, recomandat de Academia Titi Aur oricărui şofer, amator sau profesionist, care îşi doreşte să se perfecţioneze şi să conducă în siguranţă. De la pregătirea şi gestionarea deplasării, la aderenţă, accelerare, frânare şi inerţie, până la abilităţi de bază ale unui condus economic, Titi Aur şi trainerii ATA vor explica utilizatorilor cum pot aplica conducerea defensivă în traficul de zi cu zi. Cele 17 capitole ale cursului online de conducere defensivă pot fi parcurse consecutiv într-o perioadă de 3 luni de la activare, iar cursul se încheie cu o examinare cu 20 de întrebări de conducere defensivă. Dacă utilizatorul nu răspunde corect la 15 întrebări din cele 20, poate relua evaluarea şi poate reveni asupra cursului pentru a aprofunda informaţiile care îi lipsesc. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite