Cum a ajuns să fie condamnat penal un pensionar din Austria îndrăgostit de o româncă. Ce a făcut bărbatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din landul Tirol, Austria, s-a îndrăgostit de o prostituată româncă. După ce a susţinut-o financiar cu sume ce totalizează 60.000 de euro, femeia l-a părăsit, iar bărbatul a început să falsifice scrisori cu numele unor înalţi funcţionari judiciari pentru a-i atrage din nou atenţia româncei.

Procuratura din landul austriac Tirol a avut de instrumentat cazul ciudat al unui pensionar din localitate. Acesta este îndrăgostit de o prostituată din România, iar de-a lungul anilor a susţinut-o financiar cu sume ce totalizează 60.000 de euro.

Femeia nu a fost impresionată de generozitatea bărbatului de 62 de ani şi s-a întors în România, nedorind să mai audă nimic de el. Supărat de atitudinea româncei, austriacul a căutat să îi reintre în graţii, dar într-o manieră extrem de bizară.

În timp ce mulţi bărbaţi ameninţă sau devin violenţi atunci când sunt respinşi, bărbatul de 62 de ani a tratat "pierderea" în mod diferit. 

A falsificat scrisori, de pildă, care purtau ”semnătura” adjunctului şefului Poliţiei Criminale de Stat din Austria, a primului adjunct al şefului superior al parchetului tirolez, iar ulterior - în timp ce procedurile de trimitere în judecată împotriva lui erau în derulare- chiar s-a prefăcut că este judecătorul care îi instrumenta cazul.

În numele acestor persoane, bărbatul a scris scrisori către autorităţile engleze şi române, în care a raportat „infracţiunile” comise de fosta sa iubită. Într-o zi, Poliţia Română i-a bătut la uşă româncei, pe care o acuzase că şi-a obligat fiica minoră să se prostitueze.

”Este o femeie frumoasă, ce căuta cu un bătrân ca mine?”

„Asta a fost cea mai proastă acţiune a mea. Mă va bântui până la sfârşitul vieţii mele că am putut să fiu atât de lipsit de caracter”, a spus bărbatul în instanţă.

„Era într-o situaţie psihologică extrem de tensionată”, a încercat să îi explice comportamentul apărătorul bărbatului de 62 de ani.

De amintit este că şi după ce a aflat că va fi trimis în judecată, austriacul a continuat să falsifice documente. De pildă,  i-a trimis prostituatei în România o scrisoare în numele magistratului care instrumenta cazul, în care îi spunea că trebuie să se prezinte ca inculpată la proces.

„Am iubit-o”, a explicat, joi, 24 martie, pensionarul în faţa judecătorilor. „Este o femeie frumoasă, ce căuta cu un bătrân ca mine?”, s-a întrebat el retoric.

„Am fost plin numai de sentimentele mele. Acum sunt mai liniştit şi văd că îi rănesc pe alţii”, s-a scuzat pensionarul.

Judecătorul l-a condamnat pe bărbat la opt luni de închisoare cu suspendare şi plata unei amenzi de 1.000 de euro pentru fals în documente şi defăimare.

Vă  mai recomandăm să citiţi şi:

O româncă i-a luat minţile unui italian. Îndrăgostit lulea, el i-a virat 132.000 euro să-i ajute familia. „I-am jucat la păcănele“

Un gălăţean care a escrocat mai mulţi cetăţeni străini cu zeci de mii de dolari, dându-se drept o frumoasă brunetă, a primit o pedeapsă simbolică

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri