Cine este Ilie Marcel Șerbuc, suspect în cazul fetei găsite moartă în lada patului. Ce a făcut bărbatul în 2014

0
Publicat:

Principalul suspect în uciderea fetei de 12 ani, al cărui cadavru a fost ascuns în lada patului într-un apartament din cartierul Berceni, este considerat deosebit de periculos. Ilie Marcel Șerbuc apare în galeria celor mai căutați infractori români, pe pagina Poliției Române.

Ilie Marcel Șerbuc, un infractor periculos FOTO Poliția Română
Ilie Marcel Șerbuc, un infractor periculos FOTO Poliția Română

Despre suspect au apărut informații că în urmă cu 9 ani, a agresat o femeie, scrie libertatea.ro. Procesul s-a încheiat după 4 ani cu împăcarea celor două parți, după ce inițial agresorul fusese condamnat cu suspendare. El a fost acuzat că a lovit-o peste față, rupându-i nasul, în cap, dar și că a strâns-o de gât.

Acesta este concubinul femeii a cărei fată a fost găsită moartă în lada patului, într-un apartament închiriat din sectorul 4. Femeia a ajuns în România, după ce, inițial, fusese reținută în Spania. Acesta le-a spus jurnaliștilor că este nevinovată, dar și că bănuiește cine ar fi autorul crimei.

Femeia a ajuns în țară prin Vama Nădlac, unde a fost așteptată de polițiști, care au escortat-o până în București. Ea a stat de vorbă cu reporterii, susținându-și nevinovăția. Anchetatorii spanioli par să fi ajuns la aceeași concluzie.

După ce marți, ea fusese reținută, în Spania, fiind considerată suspectă în cazul morții violente a fiicei ei, Ana, în prezent, încadrarea juridică i-a fost schimbată de la suspect la martor.

„Luni seara am auzit că au găsit-o moartă la mine în pat. De aia am venit acasă, că sunt nevinovată. Eu sunt nevinovată, îmi pot face toate testele!”, a declarat mama Anei, noaptea trecută, potrivit Antena 3.

Cine ar fi autorul crimei

Ilie Marcel Șerbuc, concubinul femeii, este acum principalul suspect. Bărbatul a devenit cel mai căutat bărbat din Europa. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare Interpol, surse din anchetă spun că s-ar ascunde în Olanda.

Mama fetei crede, de asemenea, că partenerul său ar fi vinovat.

Ultima oară când am fost cu mama la muncă el a rămas cu fata singur și a zis că o duce acasă, și bagajele când am ajuns de la muncă, pe la 1:00-2:00 erau tot acasă”, a povestit ea.

După ce și-a petrecut sărbătorile Pascale alături de mamă și concubinul acesteia, pe data de 21 aprilie Ana ar fi trebuit să se întoarcă la tatăl ei. Fosta soție nu i-a mai răspuns la mesaje, lucru care l-a determinat pe bărbat să meargă la poliție.

Copila a fost dată dispărută pe 3 mai și găsită moartă fix o lună mai târziu. Fata de numai 12 ani nu a mai fost văzută de dinainte de Paște. Potrivit legiștilor, ea a murit în chinuri groaznice.

Principalul suspect ar fi părăsit țara pe data de 14 aprilie cu destinația Spania și s-a întors în România pe data de 10 mai. Apoi ar fi plecat în Olanda, potrivit polițiștilor. Cei care îl cunosc l-au descris ca pe un personaj retras și ascuns. Bărbatul și-ar fi agresat propria mamă, în trecut.

Ana, copila de 12 ani, ucisă și ascunsă în lada unei canapele dintr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a fost înmormântată la cimitirul Tudor Vladimirescu. La ceremonie au participat colegi, prieteni și rude.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite