Cazul Caracal. Gheorghe Dincă se plânge că este obosit. Primeşte apă, dar aceasta se încălzeşte şi este o problemă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra şi pe Luiza, se plânge că este obosit şi primeşte apă care se încălzeşte, în timpul percheziţiilor din casa lui, susţine Claudiu Lascoschi, avocatul acestuia. El mai afirmă că toţi cei care participă la cercetările din casa lui Dincă "lucrează în condiţii grele".

Avocatul lui Dincă a susţinut, miercuri, la Antena3, că acesta "cooperează clar cu anchetatorii", chiar dacă există unele dubii în privinţa informaţiilor pe care le furnizează.

"S-a afirmat nefondat că el conduce ancheta. Nu, nu el conduce ancheta, dar în condiţiile în care este singurul care ştie unde se află ceea ce a pus într-un loc anume, e normal ca el să îi conducă pe anchetatori. Nu au cum anchetatorii să îi conducă pe el. Este un aspect care trebuie lămurit", a afirmat avocatul, citat de hotnews.ro. Întrebat despre faptul că iniţial Dincă a susţinut că a aruncat în Dunăre trupul Luizei, avocatul a spus că, "în mare, ceea ce a spus s-a adeverit". "Nu avem unde să ştim că i-a trimis pe piste greşite. (...) El a colaborat cu organul judiciar şi s-au găsit nişte probe. Asta arată o colaborare şi un ajutor efectiv dat. El i-a condus pe anchetatori şi aţi văzut că s-au descoperit probe (...) El a dat detaliile. Că poate a mai şi minţit, sigur, că orice inculpat, chiar şi în caz de furt şi nu numai în caz de omor - se mai minte, nu e un caz unic când un inculpat minte. Se poate să nu spună adevărul 100%".

Avocatul a mai susţinut că suspectul s-a plâns, în cursul anchetei, că este obosit: "El era obosit de atunci, este foarte obositor acolo. Sunt nişte condiţii foarte grele acolo pentru toată lumea - şi pentru poliţiştii, şi pentru inculpat, şi pentru avocat".

La remarca moderatorului, că el primeşte apă şi mâncare pe durata percheziţiilor, avocatul a afirmat: "Primeşte apă, dar ape se încălzeşte şi este o problemă. Nu au frigider acolo şi se bea apă caldă, cum am băut şi eu. Sper să îşi facă ceaiuri. Ceai se poate bea, apă nu se mai poate bea la un moment dat".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite