Băut şi drogat? Mărturia unui recepţioner al hotelului în care a murit magistratul iranian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mansouri a ajuns pe mâna medicilor legişti, după decesul său în România
Mansouri a ajuns pe mâna medicilor legişti, după decesul său în România

Decesul lui Gholam Reza Mansouri continuă să fie un subiect tratat pe larg de presa iraniană, mai ales că, în continuare, planează mari semne de întrebare asupra incidentului.

România a devenit o ţară ultramediatizată în presa iraniană! Interesul pentru subiectul morţii lui Gholam Reza Mansouri e atât de mare, încât, de pildă, un post de televiziune, Iran International, opozant al regimului, care operează din Anglia, a trimis o echipă la Bucureşti, pentru a relata ultimele informaţii de la faţa locului.

Mai mult, în goana lor după aflarea unor amănunte suplimentare, jurnaliştii site-ului rouydad24.com au luat legătura cu angajaţii hotelului în care Mansouri şi-a pus capăt zilelor. Cu precizarea că, în continuare, iranienii nu acceptă, în totalitate, varianta sinuciderii, speculând că fostul magistrat, inculpat într-un dosar de corupţie, fie că a fost asasinat, fie că şi-a înscenat moartea, pentru a scăpa de închisoare!

Oricum, cazul se complică şi mai mult, prin informaţiile obţinute de rouydad24.com de la un recepţioner al hotelului, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

„Indiscutabil, Mansouri e cel care a murit!“

Recepţionerul intervievat de iranieni a explicat că, deşi l-a întâlnit pe Mansouri, în cele 10 zile în care acesta era cazat la hotel, el n-a fost la muncă, în ziua în care fostul magistrat a murit.

„Când a venit şi s-a cazat la noi, l-am văzut. Era foarte bine, era un om normal, iar ceea ce s-a întâmplat, ulterior, e foarte ciudat şi pentru noi. Mai ales că, din ce am înţeles de la colegii mei, înainte de a muri, el trecuse pe la recepţie pentru a-şi achita, integral, costul cazării. Eu nu l-am văzut atunci, fiindcă nu era tura mea şi n-am fost la recepţie“ a povestit angajatul hotelului care se află în centrul Bucureştiului, la 700 de metri de ambasada Iranului.

Întrebat dacă cei care au văzut cadavrul lui Mansouri pot confirma că, într-adevăr, el e cel care a căzut de la etajul 5, recepţionerul a explicat: „Indiscutabil, Mansouri e cel care a murit! Asta e clar pentru noi toţi. Colegii care au fost în hotel mi-au confirmat asta“.

Recepţionerul a continuat, spunând că, totuşi, ipoteza sinuciderii pare ciudată, fiindcă, după ce au intrat în camera lui Mansouri, poliţiştii români au realizat că iranianul se pregătea să plece de la hotel.

„Pe lângă faptul că achitase costurile rezervării, Mansouri avea şi bagajele făcute în camera sa şi, evident, urma să plece în altă parte. Avea în bagaje mai multe telefoane mobile şi carduri bancare. El era singurul om cazat în hotelul nostru, în ziua în care s-a întâmplat acest incident“, a spus angajatul intervievat de rouydad24.com.

Acesta şi-a încheiat seria dezvăluirilor, furnizând o informaţie care, deocamdată, n-a fost confirmată de autorităţile române: „Am înţeles că, în urma autopsiei, medicii legişti au găsit urme de alcool şi de droguri în cadavrul lui Mansouri. Ceea ce e, iarăşi, foarte ciudat, fiindcă, din ce au spus colegii mei, în momentul în care a trecut pe la recepţie, pentru a-şi achita nota, Mansouri avea un comportament normal“.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite