Adevărul Live, ora 14.00. Suntem în criză: evaluarea credibilităţii naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Mureşan la Adevărul Live FOTO Eduard Enea
Liviu Mureşan la Adevărul Live FOTO Eduard Enea

Ne confruntăm în acest moment cu o criză politică într-o formulă fără precedent. Riscurile sunt multiple, dar poate cel mai important, cel deloc evocat de oamenii noştri politici, este ca, în acest moment, să fie transmise semnale puternice privind instabilitatea sistemului politic, lipsa sa completă de predictibilitate şi intrarea într-o vrie care poate afecta serios credibilitatea României în raport cu partenerii internaţionali.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Eram ultima ţară despre care se vorbea ca o oază de linişte şi soliditate a sistemelor sociale, politice şi economice  în mijlocul unei mări de incertitudini în centrul şi estul Europei şi, iată, dintr-odată, totul se schimbă şi intră în zodia bătăliei oarbe pentru putere. 

Există oare posibilitatea de a evalua pierderile suferite în materie de credibilitate şi riscurile în termeni de securitate? Putem oare enumera riscurile previzibile pe termen scurt şi mediu pentru România aceasta a noastră în care coaliţia de guvernare nu mai guvernează în acest moment, depunând moţiune de cenzură împotriva propriului său guvern din miniştri dintre care care nu se ştie numărul celor care şi-au dat demisiile? 

Aceasta este tema emisiunii realizate pe Adevărul LIVE de Cristian Unteanu împreună cu dr.Liviu Mureşan, fondatorul şi preşedintele executiv al Fundaţiei EURISC - Institutul European pentru Risc, Securitate şi Managementul Comunicării. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite