A murit Rona Hartner. Actrița avea doar 50 de ani. Boala cumplită de care suferea

0
Publicat:

Actrița în vârstă de 50 de ani se afla pe patul de moarte, conform ultimului anunț făcut de sora sa, Rinda. În urmă cu o zi, sora Ronei Hartner a anunțat că aceasta „își trăiește ultimele clipe”. Actrița a murit la doar 50 de ani, răpusă de o maladie cumplită cu care s-a luptat în ultimii ani.

Rona Hartner a murit FOTO Adevărul
Rona Hartner a murit FOTO Adevărul

Rinda, sora Ronei Hartner, a anunțat miercuri seară, 22 noiembrie, că actrița își trăiește ultimele clipe. Artista a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu cancer la plămâni și creier.

Pe pagina de Facebook a Ronei Hartner, sora ei a postat un anunț deosebit de trist: „Buna seara la toata lumea,

Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei.

Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el.

„Am o tumoare de 5 cm la plămâni și 7 tumori pe creier“

Rona Hartner a fost diagnosticată în vară cu cancer la plămâni și creier,. „Am o tumoare de 5 cm la plămâni și 7 tumori pe creier“, mărturisea actrița.

Deși boala era în stadiul patru, Rona Hartner nu a renunțat să lupte și să spere că va învinge din nou cancerul, mai ales cu ajutorul credinței.

„Medicii mi-au descoperit la plămâni o tumoare de cinci centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt șapte, și la glandele suprarenale au văzut metastaze. Aceste tumori nu sunt operabile. Tratamentul îl voi face în Franța. O să urmez nu citostatice, ci imunoterapie, e mai suportabilă“, a declarat Rona Hartner pentru Playtech.

Cântăreața a mărturisit că nu se simte bine, de aceea medicii i-au interzis orice activitate care ar putea să o afecteze și mai mult. Drept urmare, toate proiectele sale au fost puse pe pauză.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite