A fost prins al patrulea hoț în cazul furtului unui pistol din locuința unui fost ofițer SRI

0
Publicat:

Polițiștii au arestat preventiv al patrulea suspect în cazul furtului unui pistol, a mai multor cartușe și bijuterii din locuința unui fost ofițer SRI. 

A fost prins al patrulea hoț în cazul furtului unui pistol din locuința unui fost ofițer SRI -Arhiva
A fost prins al patrulea hoț în cazul furtului unui pistol din locuința unui fost ofițer SRI -Arhiva

Tânărul de 19 ani, Andrei Cristea, este în prezent la Judecătoria Cornetu, pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă, informează Poliția. 

Astăzi, ora 13:20, am fost anunțați de către polițiștii din cadrul I.G.P.F., cu privire la faptul că la P.P.F.  Aeroport București-Otopeni a fost depistat numitul Cristea Andrei, care s-a deplasat cu o aeronavă WizzAir pe ruta Bruxelles-București.”, precizează polițiștii. 

El este cel de-al patrulea autor în cazul furtului unui pistol, cartușe și bijuterii din locuința fostului ofițer SRI, din Voluntari, de la începutul anului. 

Pe numele tânărului fusese obținut pe 3 februarie un mandat de arestare preventivă în lipsă. 

Un alt tânăr de 23 de ani a fost arestat săptămâna trecută, în acest caz. Aceștia sunt anchetați pentru  furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. 

Pistolul și cartușele au fost găsite pe 30 ianuarie, în  Lacul Pantelimon, după o acţiune desfăşurată de Poliţie împreună cu scafandrii din cadrul ISUBIF. 

Reamintim că spargerea a avut loc la începutul anului, în seara zilei de 6 ianuarie, când din locuința din Voluntari a unui fost ofițer SRI au fost sustrase mai multe bijuterii, un pistol letal și 24 de cartușe. Lucrurile erau păstrate într-un seif și, pentru că hoții știau locul în care erau ținute bunurile, victima crede că au acționat la pont.   

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite