VIDEO BAC 2014 Rezolvarea subiectelor la informatică şi la economie de la Bacalaureat, la Adevărul Live

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chimia, materia aleasă în special de candidaţii care vor să dea mai departe la Medicină   FOTO: Adevărul
Chimia, materia aleasă în special de candidaţii care vor să dea mai departe la Medicină   FOTO: Adevărul

Subiectele de la proba la alegere de la informatică şi economie de la Bacalaureat 2014 au fost rezolvate vineri, în direct, la Adevărul Live. Baremele de notare de la toate materiile au fost publicate pe adevarul.ro şi pe EDU.RO.

 

Baremele de la toate probele pe care elevii le-au susţinut vineri au fost publicate pe adevărul.ro şi pe subiecte2014.edu.ro.

"Subiectul I de la informatică, Mate-Info şi avansaţi, a fost uşor, iar punctul al treilea, care valora 10 puncte, era mai dificil de rezolvat, făcea diferenţa între nota 9 şi nota 10. Anul acesta nu s-a mai făcut distincţia între elevii care au studiat informatica intensivă, care puteau ieşi din examen şi după 30 de minute. Au fost dezavantajaţi cei care nu au studiat informatică intensiv", spune profesorul Geo Trifan.

La economie, subiectele nu au fost foarte grele, nu au avut un grad de dificultate foarte mare, deci un elev bine pregătit putea lua uşor o notă bună, apreciază profesoara Diana Ioaneş de la Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" din Capitală. 

În platou au fost profesori de geografie şi biologie, principalele două materii la care s-au înscris candidaţii la BAC 2014, iar prin telefon au intervenit profesorii de economie şi de informatică.

Elevii au putut urmări rezolvarea subiectelor de la geografie şi rezolvarea subiectelor la biologie în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Ultima probă din cadrul examenului de Bacalaureat 2014, cea scrisă la alegere a profilului şi a specializării, a avut loc vineri, 4 iulie. 

Adevărul a publicat subiectele  imediat după încheierea examenului, iar rezolvarea subiectelor s-a făcut în direct în cadrul emisiunii Adevărul Live. 

informatica1
informatica2
informatica3

  

 ECONOMIE

economie1
economie2

La nivel naţional, 146.000 de elevi susţin examenul de Bacalaureat 2014la proba la alegere.

Primele rezultate la sesiunea din vară de la BAC 2014 vor fi afişate până pe 7 iulie la ora 12:00, în aceeaşi zi fiind programată şi depunerea contestaţiilor, între orele 12:00 şi 16:00.

Rezolvarea contestaţiilor la Bacalaureat 2014 se va face între 8 şi 10 iulie iar afişarea rezultatelor finale pentru BAC 2014 este programată pentru 11 iulie. 

BAC 2014 Rezolvarea subiectelor la geografie, biologie, economie şi informatică de la Bacalaureat 

    

[<a href="//storify.com/Alinavasile123/probe-la-bac-2014" target="_blank">View the story "Probe la BAC 2014 " on Storify</a>]

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite