Târgul liceelor din Capitală începe joi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul „Oferta Educaţională“, unde liceele bucureştene îşi prezintă oferta de studii, va avea loc de joi până duminică, la Palatul Naţional al Copiilor, între orele 10.00 şi 18.00.

Liceele din Capitală se prezintă la Târgul „Oferta Educaţională“, în perioada 16-19 mai, la Palatul Copiilor, unde părinţii şi elevii vor putea afla ofertele de studii şi vor putea interacţiona cu reprezentanţii instituţiilor de învăţământ.

Târgul va fi deschis zilnic, între orele 10.00 - 18.00, ca în fiecare an, aceasta fiind ediţia cu numărul 14.

În plus, vizitatorii vor avea posibilitatea de a afla informaţii suplimentare, în afară de cele prezentate în broşura de admitere, cum ar fi cursurile opţionale, programul şcolar, programele educaţionale.

Ei vor putea discuta de asemenea şi cu profesorii liceelor care vor participa la târg.

Calendarul admiterii la liceu

Pentru elevii de clasa a VIII-a, anul şcolar se încheie pe 14 iunie, iar înscrierile la Evaluarea Naţională 2013 au loc între 17 şi 19 iunie. Proba scrisă la română se va susţine pe 25 iunie, cea la limba maternă pe 26 iunie, iar examenul la matematică va fi pe 27 iunie. Rezultatele vor fi afişate pe 29 iunie, când se pot depune şi contestaţiile, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe 3 iulie.

Pe 5 iulie se dă startul la completarea opţiunilor în fişele de înscriere pentru liceu. Iar pe 17 iulie se vor afişa listele cu absolvenţii repartizaţi la licee.

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite