Sheffield şi SNSPA lansează masterul în Marketing, Advertising şi PR, în engleză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sheffield aduce în premieră în România, prin SNSPA, masterul în engleză în Marketing, Advertising şi PR                                                                                 Foto: Sheffield University
Sheffield aduce în premieră în România, prin SNSPA, masterul în engleză în Marketing, Advertising şi PR                                                                                 Foto: Sheffield University

Universitatea Sheffield din Marea Britanie, una dintre cele 100 de universităţi de top din lume, şi Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative vor lansa joi, 13 septembrie, primul program de masterat în Marketing, Advertising şi PR care va primi recunoaştere dublă, din partea ambelor instituţii de învăţământ.

Studenţii care vor să studieze Marketing, Advertising şi PR în limba engleză şi să primească o diplomă de master de la o universitate de top străină vor avea la dispoziţie, din acest an, programul de master pe care Universitatea Sheffield din Marea Britanie şi Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) îl vor lansa joi, în România.

Masteratul în Marketing, Advertising & Public Relations a fost creat ”pentru a oferi studenţilor o vedere strategica şi integratoare a marketing-ului”, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Facultăţii Internaţionale a Universităţii Sheffield - CITY College, cea care este responsabilă pentru livrarea programelor oferite în Bucureşti, în colaborare cu SNSPA, ca instituţie parteneră.

Cursuri cu profesori străini

Programul de master durează doi ani, cursurile sunt în limba engleză, se desfăşoară un weekend pe lună şi vor fi predate de profesori străini, în clase cu număr redus de studenţi pentru a asigura interactivitatea.

Masterul presupune opt module de studiu, care se vor încheia cu prezentarea lucrării de dizertaţie: 

  • Strategic Marketing
  • Advertising and Sales Promotion Management
  • E-business and Internet Marketing
  • Public Relations Strategies
  • Research Methods for Business
  • Innovation Management and New Product Development
  • Festivals and Events Management
  • Strategic Brand Management

Cei care vor absolvi aceste cursuri vor primi o diplomă de absolvire de la Universitatea Sheffield, care beneficiază de toate acreditările internaţionale de care se bucură o universitate britanică de rangul Sheffield (BAC, CMI, BCS, UK Naric, AACSB).

”Principalul scop al programului este de a dezvolta specialişti eficace în marketing, branding, advertising şi public relations, specialişti ce deţin cunoştinţe şi o înţelegere clară a diferitelor subiecte ce ţin de marketing şi comunicare, precum şi o varietate de abilităţi tehnice, umane, dar şi conceptuale care îi vor ajuta foarte mult în construirea unor cariere de succes în aceste domenii”, susţin reprezentanţii City College.

Condiţii de admitere

Aceştia precizează şi condiţiile de admitere la programul de master: diplomă de bacalaureat emisă de o universitate acreditată şi cu performanţe recunoscute şi fluenţă în limba engleză, dovedită printr-un certificat TOEFL (lucrarea scrisă 575/INternet 89-90), IELTS (6,5) sau CAE (A sau B) sau calificări echivalente.

Candidaţii care au o diplomă de bacalaureat care atestă studii liceale în limba engleză nu mai trebuie să prezinte niciun altfel de certificat.

Universitatea Sheffield, localizată în South Yorkshire, Anglia, este una dintre universităţile de prestigiu şi cu tradiţie din Marea Britanie şi din lume. Instituţia se mândreşte cu cinci absolvenţi premianţi Nobel şi calitatea de leader în cercetare. 

Clasată mereu în top 100 universităţi din lume şi în top 20 din Marea Britanie, Universitatea Sheffield a fost declarată Universitatea Anului 2011 în Marea Britanie, potrivit revistei Times Higher Education.

Facultatea Internaţională a Universităţii Sheffield, City College, este singura facultate a universităţii localizată în afara graniţelor Marii Britanii, în Grecia, şi face parte integrantă din Universitatea Sheffield UK, unind Marea Britanie cu sud-estul Europei.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite