Reacția nonșalantă a unui absolvent de clasa a XII-a, după proba la matematică: "Am ieșit să beau, n-am mai stat eu să învăț. Nu e de mine!"

0
Publicat:

Un absolvent de clasa a XII-a a recunoscut în fața reporterilor Kanal D că nu a învățat mai nimic la BAC și că nu s-a descurcat bine.

Mulți absolvenți au ieșit relaxați de la examen. Foto captura Kanal D

Cu toate acestea, Mario spune că relaxat și e convins că viața lui nu se termină dacă va lua note mici la acest examen.

Mario a ieșit, însă, zâmbitor, din sala de examen. La prima probă, la română, speră să ia nota 2.

"Aseară (n.r. luni seară) am ieșit în oraș, ca să sărbătoresc reușita de la română. Cred că iau un 2. Am ieșit să beau, n-am mai stat eu să învăț, să mă...astea! Nu e de mine!"

Nici la matematică nu s-a descurcat mai bine.

"N-am înțeles nimic, scria în alte limbi. Au scris acolo ce știau ei, numai ce știam eu, nu! Nici nu știu să vă spun ce a picat, ce a fost la subiectul 3. M-am uitat, l-am văzut... Am îndoit pagina ca să nu mai văd subiectul, că mă băga în depresie! Am reușit să adorm vreo jumătate de oră, mi-am făcut somnul de frumusețe", a spus el, la ieșire, de vorbă cu reporterul Știrilor Kanal D.

Absolventul a spus că nici de proba la biologie nu se sperie.

"Credeți că mi se termină viața dacă nu iau bac-ul acum? Dacă scrie acolo picat, gata mor? Dacă îl iau, e bine, Doamne-ajută! Ai mei vor fi fericiți dacă îl iau, îmi iau mașină. Dacă nu îl iau, îmi iau singur mașină. Viața mea merge drept și frumos, numai în sus. Indiferent dacă iau sau nu bacalaureatul. Am venit aici mai mult ca să fac caterincă, să mai stau cu colegii, cu tovarășii", a încheiat el.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite