Programe scurte de educație pentru profesioniști, manageri și lideri la școala de afaceri ASE

0
Publicat:

Academia de Studii Economice din București (ASE) împreună cu Universitatea de Economie din Bratislava (EUBA) și Universitatea de Economie din Varna (UEV) deschid preînscrierea pentru primul Certificat de Executive Education, destinat profesioniștilor, managerilor și liderilor interesați să își dezvolte perspectiva competențele și de asemenea rețeaua de contacte din regiune.

ASE

Business Development & Leadership într-un context internațional

Participanții vor studia și vor învăța cum să dezvolte o strategie de afaceri de succes într-o economie globală din ce în ce mai interconectată și competitivă, cum să adapteze și să dezvolte strategii de marketing și să sprijine dezvoltarea mărcii, cum să formeze și să conducă echipe și organizații și cum să înțeleagă și să exploateze informațiile financiare. Toate acestea vor reuni participanții în echipe internaționale și îi vor provoca să dezvolte și să adapteze propuneri de afaceri reale.

Programul va începe în martie și se va termina în septembrie 2023. Acesta va cuprinde 6 module, cu 12 ore pe modul. Fiecare modul va fi livrat într-un format hibrid, incluzând un bloc de conținut online și o rezidență pe parcursul unui weekend (o sâmbătă). Participanții vor avea ocazia să viziteze și să exploreze, de asemenea, mediul de business și viața culturală a 3 orașe pe parcursul celor 6 rezidențe: București (3), Varna(1 sau 2) și Bratislava (1 sau 2).

Subiectele abordate în cele 6 module:

  • I. Strategie și Agilitate în Afaceri
  • II. Digital Marketing și Branding 
  • III. Talent Management și Team Development 
  • IV. Financial Intelligence
  • V. Leading People and Organizations
  • VI. Capstone Project - Start-up Team Challenge.

Taxa de școlarizare a programului este de 2500 de euro și exclude costurile de călătorie și cazare pentru cele șase reședințe (ar trebui luat în considerare un buget de 300 de euro – 500 de euro pentru fiecare rezidență care va implica călătoria), care vor fi acoperite de fiecare participant în funcție de fiecare caz particular.

Numărul de locuri este limitat, fiind doar 24 pentru întregul program pentru toate cele trei țări.

Strategie de Afaceri și Transformare Digitală

Programul își propune să ofere participanților oportunitatea de a înțelege mai bine și de a dezvolta abilități pentru a deveni adevărați lideri ai transformării digitale strategice a organizațiilor lor.

Participanții vor studia și vor învăța cum să dezvolte o strategie de afaceri de succes într-o economie globală din ce în ce mai interconectată și competitivă, cum să înțeleagă mai bine tehnologiile cheie și să identifice și să exploateze tendințele viitoare, cum să înțeleagă mai bine datele și utilizarea acestora în crearea unei organizații inteligente, cum să își adapteze organizația, cultura și stilul de conducere la noua lume digitală. Toate acestea le vor oferi participanților un set de instrumente care va fi exersat în cadrul programului în cadrul proiectului final.

Programul va începe în martie și se va termina în iulie 2023. Acesta va cuprinde 5 module, cu câte 10 ore pe modul. Fiecare modul va fi livrat într-un format hibrid, incluzând un bloc de conținut online și o rezidență pe parcursul unui weekend (o sâmbătă), în București în sediul școlii de afaceri (Bucharest Business School), din ASE.

Subiectele abordate în cele 5 module:

  •   I. Strategia de afaceri și inovație 
  • II. Tehnologii și tendințe pentru impulsionarea transformării digitale 
  • III. Organizație, cultură și leadership 
  • IV. Business Intelligence și Analytics 
  • V. Capstone Project – Calea ta către transformarea digitală.

Lectorii au o vastă experiență în mediul academic și companii de top precum: Bitdefender, mindit, EY, Bearing Point, OMV Petrom etc.

Există doar 20 de locuri, iar pre-înscrierea este deschisă până pe 10 februarie 2023. Taxa de școlarizare a întregului program este de 1.400 de euro. 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite