Articol publicitar

Admiterea la ASE, iulie 2023. Tot ce trebuie știut despre concursul de admitere la programele universitare de licență și ce perspective ai ca absolvent al ASE

0
0
Publicat:

Termini clasa a-XII-a? Felicitări! Și încă nu ești hotărât ce universitate să alegi? Vrei să ai perspective profesionale de succes și venituri confortabile? Este firesc! Noi îți oferim o variantă sigură aici, în România – Academia de Studii Economice din București, care a împlinit recent 110 ani de excelență academică! Este liderul învățământului superior economic din România, unde cu siguranță poți găsi multe oferte pentru a avea o carieră de succes în viață!

Foto ASE ziua jpg

Atunci când îți alegi facultatea este normal să te gândești la ce oportunități de angajare ai pe viitor, și, desigur, să ții cont de prestigiul universității. Făcând alegerea corectă, vei avea șansa de a învăța foarte multe lucruri, de a te forma performant și de a avea cei mai frumoși ani ai vieții. Îți garantăm că ASE este cea mai bună alegere pentru tine. Aici ai posibilitatea să devii un specialist competitiv, acumulând cunoștințe și experiențe de învățare și  de viață studențească în țară, dar și în străinătate, prin numeroasele mobilități  Erasmus pe care le oferă ASE.

Concursul de admitere la ASE la  programele universitare de licență pentru anul universitar 2023-2024 începe în data de 7 iulie a.c.

image

Cea mai bună universitate  economică și de administrație publică din Europa de Sud-Est vine și anul acesta cu una dintre cele mai generoase oferte de școlarizare pentru candidații săi - peste 7000 de locuri, aproape jumătate fiind finanțate de la bugetul de stat.

Candidații pot opta pentru unul sau mai multe dintre cele 35 de programe universitare de licenţă, cu predare în limbile română, engleză, franceză sau germană, pentru formele cu frecvenţă, la distanţă şi cu frecvenţă redusă.

Facultățile Academiei de Studii Economice din București, care îi așteaptă pe candidați sunt: Administrarea afacerilor, cu predare în limbi străine; Administrație și Management Public; Business și Turism; Cibernetică, Statistică și Informatică Economică; Contabilitate și Informatică de Gestiune; Drept; Economie Agroalimentară și a Mediului; Economie Teoretică și Aplicată; Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori; Management; Marketing; Relații Economice Internaționale.

Înscrierile au loc la începutul lunii iulie, așa cum anunță pagina web instituțională www.ase.ro, prin încărcarea documentelor de concurs pe platforma ASE.

Cum devii student la ASE?

Concursul de admitere iulie 2023 constă în:

·        eseul motivațional (probă eliminatorie, evaluată cu admis/respins)

·        testul de competenţă lingvistică, susținut exclusiv de către candidaţii care optează pentru un program cu predare în limbă străină sau Limbi moderne aplicate și care nu au certificat de competență lingvistică, recunoscut de ASE (detalii);

·        media generală de admitere, ca medie ponderată între media obţinută la examenul de bacalaureat (70%) şi media anilor de studii liceale (30%).

Ce perspective au absolvenții ASE pe piața muncii?

image

ASE este o universitate de cercetare avansată şi educaţie, bine poziționată la nivel internaţional, fapt atestat de recentele topuri de prestigiu. Academia de Studii Economice din București se situează, pentru a patra oară consecutiv, pe locul I în România, conform prestigiosului Times Higher Education World University Rankings, ediția 2023, și este singura universitate din țară care se află, pentru al doilea an consecutiv, în top 600 la nivel mondial.  

Angajatorii apreciază foarte bine studiile urmate la ASE. Diploma de absolvent ASE constituie garanția unui viitor sigur – o confirmă influentul QS World University Rankings, unde ASE este universitatea cu o foarte bună inserție a absolvenților pe piața muncii. 86% dintre absolvenții noștri își găsesc de lucru în primele 6 luni de la terminarea facultății în domeniul studiat, având oportunitatea de a-și clădi un viitor sigur și bine plătit.

Pentru întrebări și informații detaliate despre Admitere și ASE, candidații au la dispoziție paginile instituționale Admitere Licență 2023, Facebook, Instagram, adresa de e-mail admitere@ase.ro și call center la 0213191900/01, interior 360, 306. În fiecare vineri de la ora 17,00 sunt organizate sesiuni pe zoom cu elevi interesați de programele universitare de licență ale universității noastre. Studenți ASE răspund întrebărilor atât la aceste întâlniri, cât și pe grupul special creat pe facebook Admitere 2023. Astfel, contribuim la orientarea acestor tineri înspre alegerea unor domenii de studiu, în cunoștință de cauză.

Studenții ASE beneficiază de peste 3 400 de burse de performanță, de studiu şi sociale, cu valori atractive, peste 550 de burse Erasmus de studii în străinătate, peste 3000 de locuri de practică și internshipuri la firme de top. Pentru studenții din țară, ASE pune la dispoziție 5000 de locuri în căminele proprii.  

La 110 ani de excelență academică, universitatea noastră are o comunitate puternică cu peste 25 000 de membri, într-o permanentă adaptare la cerințele economiei de piață, în strânsă legătură cu standardele mediului de afaceri. Vă așteptăm cu mult entuziasm să veniți alături de noi!

#alegeASE #FiiStudentlaASE #AdmitereASE

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite