Articol publicitar

ADMITERE ASE 2021 la programele de studii universitare de LICENŢĂ!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
as

ADMITEREA la ASE este tot mai aproape! 9-16 iulie – ÎNSCRIERI la programele universitare de LICENŢĂ! Academia de Studii Economice din Bucureşti, liderul învăţământului superior economic şi de administraţie publică din Europa de Sud-Est, scoate la concurs peste 6500 de locuri la programele universitare de licenţă, aproape jumătate finanţate de la bugetul de stat.

Procesul de admitere la ASE se va desfăşura şi în acest an ONLINE pe platforma instituţională admitere.ase.ro.

Înscrierile au loc în perioada 09–16 iulie a.c., prin încarcarea documentelor de concurs pe platforma admitere.ase.ro. Taxa de înscriere se poate plăti online, prin intermediul aplicaţiei, în cadrul procesului de înscriere.

Concursul de admitere constă din:

  • eseul motivaţional;
  • testul de competenţă lingvistică, susţinut exclusiv de către candidaţii care optează pentru un program cu predare în limbă străină sau Limbi moderne aplicate şi nu au certificat de competenţă lingvistică, recunoscut de ASE (detalii);
  • media generală de admitere, ca medie ponderată între media obţinută la examenul de bacalaureat (70%) şi media anilor de studii liceale (30%).

ASE vine cu o ofertă de 35 de programe universitare de licenţă, în limbile română, engleză, franceză sau germană, pentru formele cu frecvenţă, la distanţă şi cu frecvenţă redusă.

Facultăţile ASE sunt: Administrarea afacerilor, cu predare în limbi străine; Administraţie şi Management Public; Business şi Turism; Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică; Contabilitate şi Informatică de Gestiune; Drept; Economie Agroalimentară şi a Mediului; Economie Teoretică şi Aplicată; Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori; Management; Marketing; Relaţii Economice Internaţionale.

f

ASE este o universitate de cercetare avansată şi educaţie, bine poziţionată la nivel internaţional, fapt atestat de recentele ranking-uri de prestigiu.

ASE şi-a continuat trendul ascendent în prestigiosul clasament Times Higher Education Emerging Economies Universities Rankings, şi, în pofida activităţii în condiţiile specifice contextului pandemic, a urcat pe locul 1 între universităţile româneşti şi în segmentul 201-250 la nivel internaţional, conform ediţiei 2021.

ASE este cea mai bună universitate din România în domeniul Economie şi Econometrie, conform QS World University Rankings by Subject 2021.

Angajatorii apreciază foarte bine studiile urmate la ASE. Diploma de absolvent ASE constituie garanţia unui viitor sigur şi a celei mai bune inserţii pe piaţa muncii. O confirmă influentul QS World University Rankings, unde ASE este universitatea cu o foarte bună inserţie a absolvenţilor pe piaţa muncii. 85% dintre absolvenţii noştri îşi găsesc de lucru în primele 6 luni de la terminarea facultăţii în domeniul studiat, având oportunitatea de a-şi clădi un viitor sigur şi bine plătit.

Pentru întrebări şi informaţii detaliate despre Admitere şi ASE, candidaţii au la dispoziţie paginile instituţionale Admitere Licenţă 2021, Facebook, Grup oficial Admitere 2021, Instagram.

g

Timpul este tot mai scurt, de aceea ASE desfăşoară întâlniri săptămânale online cu candidaţii, sub genericul Admis la ASE, 2021!, miercurea, începând cu ora 17:00, la https://ase.zoom.us/j/88455955563. Candidaţi pot întreba tot ce îi interesează despre perspectivele profesionale oferite de ASE, Admiterea 2021, viaţa de student şi oportunităţile de dezvoltare personală pentru absolvenţii ASE, iar cadre didactice, consilieri de orientare profesională şi studenţi răspund cu plăcere.

La dispoziţia candidaţilor se află adresa de e-mail admitere@ase.ro şi call center la 0213191900/01, interior 360, 306. La intrările universităţii se găsesc broşuri cu detalii despre Admitere.

ASE oferă viitorilor săi studenţi peste 3 400 de burse de performanţă, de studiu şi sociale, peste 550 de burse Erasmus de studii în străinătate, numeroase parteneriate pentru stagii şi practică la firme de top.  Studenţii au la dispoziţie 400 000 de volume în biblioteca ASE, spaţii moderne de învăţământ, multe facilităţi de învăţare.

Cu o tradiţie centenară şi peste 300 000 de absolvenţi, Academia de Studii Economice este o universitate dinamică, într-o adaptare permanentă la cerinţele economiei de piaţă, în strânsă legătură cu cerinţele mediului de afaceri.

rt

Alege un Lider şi vei deveni un Lider! #alegeASE

t
Citește mai multe despre: ase
EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite