VIDEO Aterizare de urgenţă a unei aeronave ce zbura pe ruta Paris-Los Angeles. Un motor a explodat în zbor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Rick Engebretsen / Twitter
FOTO Rick Engebretsen / Twitter

O aeronavă Airbus A380 a Air France a fost nevoită să aterizeze sâmbătă de urgenţă în Canada după ce în timpul zborului a suferit o „defecţiune gravă” la unul dintre cele patru motoare, relatează AFP. Compania aeriană a precizat ulterior că nu sunt răniţi.

„Avionul care operează zborul 066 a aterizat fără a suferi alte avarii pe aeroportul militar Goose Bay din Canada iar toate cele 520 de persoane aflate la bord au fost evacuate fără a se înregistra pagube sau răniţi”, a precizat un purtător de cuvânt al Air France.

Redirecţionarea zborului spre Canada a avut loc când aeronava de tip A380 se afla deasupra Groenlandei, ulterior aceasta aterizând la Goose Bay la 15.42, ora locală.

La bordul avionului se aflau 456 de pasageri şi 27 de membri ai echipajul, a mai subliniat purtătorul de cuvânt.

După aterizarea în Canada care a avut loc fără incidente, reprezentanţii companiei aeriene au trimis mai mulţi angajaţi din Montreal şi New York pentru a avea grijă de pasageri.

Purtătorul de cuvânt a mai adăugat că Air France „ia în considerare toate soluţiile” pentru a transporta pasagerii pe tertoriul Statelor Unite.

Imagini cu motorul avariat din timpul zborului VIDEO / Youtube

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite