Un nou atac armat în SUA: Cel puţin trei trei morţi şi 11 răniţi, după ce mai multe persoane au deschis focul pe o stradă din Philadelphia VIDEO

0
0
FOTO Captură video
FOTO Captură video

Mai multe persoane necunoscute au deschis focul sâmbătă seară pe o stradă din Philadelphia. În urma atacului, cel puţin 3 persoane au murit şi alte 11 au fost rănite, anunţă poliţia.

„Paisprezece persoane, din câte ştim noi, au fost lovite de gloanţe şi spitalizate. Trei dintre aceste persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au fost declarate decedate după ce au ajuns la spitale cu multiple plăgi prin împuşcare”, a declarat inspectorul D.F. Pace, de la poliţia din Philadelphia.

Poliţiştii veniţi la faţa locului „au observat mai mulţi trăgători activi care au deschis focul asupra mulţimii” în zona South Street, o zonă unde, de obicei, circulă sute de oameni, a mai spus Pace.

„Vă puteţi imagina că erau sute de oameni care se aflau pe South Street, ca în fiecare sfârşit de săptămână, când a avut loc acest incident armat”, a spus inspectorul.

Agenţii de poliţie au deschis focul asupra unui atacator, dar nu se ştie dacă acesta a fost rănit. Nu au fost făcute arestări, iar ancheta este în desfăşurare.

Incidentul vine la aproape două săptămâni după masacrul de la şcoala primară din Uvalde, în Texas, în care un tânăr de 18 ani a ucis 19 copii şi doi profesori. De atunci, peste 20 de incidente armate cu mai multe victime au mai avut loc în SUA, potrivit asociaţiei Gun violence archive, scrie Agerpres.

Mai multe - SUA

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite