Poli┼úia l-a re┼úinut pe suspectul atacului armat de l├óng─â Chicago. Cine e b─ârbatul acuzat c─â a ucis ┼čase oameni la parada de 4 iulie. Momentul arest─ârii VIDEO

0
0
Atac armat Chicago FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

Poli┼úia l-a identificat ┼či re┼úinut pe Robert E. Crimo III, ├«n v├órst─â de 22 de ani, ca suspect ├«n cazul ├«mpu┼čc─âturilor de la parada din Highland Park, anun┼ú─â CNN.

Robert E. Crimo III a fost reţinut în apropiere de Lake Forest, IL, au anunţat autorităţile în timpul unei scurte conferinţe de presă. Un unchi al bărbatului a declarat pentru CNN că nu a văzut niciun semn de avertizare care să-l facă să creadă că nepotul său ar fi fost implicat într-o astfel de tragedie.

Autorit─â┼úile au declarat c─â Crimo a fost reperat de un ofi┼úer din North Chicago care a ├«ncercat s─â ini┼úieze un control ├«n trafic. Crimo a fugit apoi ┼či a condus ofi┼úerii ├«ntr-o scurt─â urm─ârire ├«nainte de a fi oprit ├«n Lake Forest, Illinois. Crimo conducea un Honda Fit argintiu din 2010, ├«nmatriculat ├«n Illinois cu num─ârul DM80653. El a fost luat ├«n custodie f─âr─â incidente ┼či va fi dus la departamentul de poli┼úie din Highland Park. ├Äntrebate, autorit─â┼úile au declarat c─â ├«nc─â ├«l numesc pe Crimo "persoan─â de interes" ├«n timp ce investigheaz─â ┼či ├«l leag─â de locul faptei.

Suspect atac armat Chicago

Un unchi al b─ârbatului re┼úinut ├«n leg─âtur─â cu ├«mpu┼čc─âturile a declarat pentru CNN c─â nu a v─âzut niciun semn de┬áavertizare care s─â-l fac─â s─â cread─â c─â nepotul s─âu ar fi fost implicat ├«ntr-o astfel de tragedie. Paul A. Crimo a declarat c─â a vorbit ├«ndelung cu for┼úele de ordine, luni, despre nepotul s─âu, Robert "Bobby" Crimo III, ┼či a spus c─â "(i)se pare c─â el este suspectul". "Am inima fr├ónt─â. Am inima fr├ónt─â", a spus Paul. ÔÇ×Nu am v─âzut niciun semn care s─â-l determine s─â fac─â asta". El a ar─âtat c─â nu l-a v─âzut niciodat─â pe Bobby implic├óndu-se ├«n acte de violen┼ú─â sau ├«n comportamente ├«ngrijor─âtoare. ÔÇ×Nu am nimic r─âu de spus despre el", a spus el.

ÔÇ×Este un copil lini┼čtit", a spus el. ÔÇ×De obicei este singur. Este o persoan─â singuratic─â ┼či lini┼čtit─â. ┼óine totul pentru el". Bobby locuie┼čte ├«ntr-un apartament din spatele casei de┼úinute de tat─âl s─âu - ┼či fratele lui Paul - Robert Crimo Jr. Robert Crimo Jr, a spus el. Paul locuie┼čte, de asemenea, ├«n casa din ora┼čul Highwood, a spus el. Acesta nu a v─âzut niciodat─â vreun prieten venind acas─â la Bobby ┼či, din c├óte ┼čtie, Bobby nu avea un loc de munc─â, de┼či a lucrat la Panera Bread ├«nainte de pandemia de coronavirus.

Paul l-a descris ca fiind activ pe YouTube. Paul a spus c─â a vorbit cu FBI-ul ├«n jurul orei 14:30 luni, dup─â ce s-a ├«ntors acas─â. Fratele s─âu, care nu era acas─â ├«n acel moment, le-a dat permisiunea agen┼úilor de poli┼úie s─â perchezi┼úioneze casa, a spus el. ÔÇ×Suntem oameni buni aici, iar s─â avem parte de a┼ča ceva este devastator", a declarat Paul pentru CNN, men┼úion├ónd, de asemenea, c─â fratele s─âu a candidat c├óndva la prim─ârie. "Sunt at├ót de ├«ndurerat pentru toate familiile care ┼či-au pierdut via┼úa", a mai spus acesta.

Cel pu┼úin cinci persoane au fost ucise, iar alte 19 au fost r─ânite ┼či conduse la spital, ├«n urma unui atac armat la o parad─â de Ziua Independen┼úei, luni, ├«ntr-o suburbie a ora┼čului Chicago, iar poli┼úia anun┼ú─â c─â se afl─â ├«n c─âutarea unui suspect, relateaz─â The Associated Press. Ulterior, bilan┼úul a crescut la ┼čase mor┼úi ┼či 26 de r─âni┼úi.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite