Poliţia din New York efectuează o anchetă după ce un banner imens cu imaginea lui Putin a fost agăţat pe Podul Manhattan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia din New York caută persoana sau persoanele care au agăţat joi un imens banner cu un portret al preşedintelui rus Vladimir Putin pe Podul Manhattan, relatează Reuters.

Bannerul - de şase pe nouă metri - a fost agăţat pe podul care leagă partea de jos a Manhattanului de cartierul Brooklyn.

În această imagine, Putin poartă un costum şi se află în faţa steagului rus. Pe banner este scris cuvântul "pacificator" cu majuscule.

Departamentul Poliţiei din New York (NYPD) a fost sesizat telefonic despre apariţia bannerului pe pod joi, către ora locală 14.45 (21.45, ora României), şi l-a dat jos aproximativ o jumătate de oră mai târziu, a declarat un purtător de cuvânt.

"Nu există detalii despre motiv şi autor. Are loc o anchetă", a spus purtătorul de cuvânt.

Poliţia nu a operat vreo arestare, însă examinează înregistrări ale camerelor de supraveghere de pe pod şi din zonă, în căutarea autorului.

Un steag palestinian a fost agăţat într-un incident similar, în 2014, pe Podul Manhattan, în semn de solidaritate, în timpul unui marş de protest care a avut loc în apropiere de pod.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite